![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Za tvoju utehu, ako moze tako da se nazove, jer moze da se posmatra i iz drugog ugla, ima na forumu ljudi sa 12+ prijavljivanja pa - ![]() Ma sta da se radi, zivot ide dalje, ako covek bas zeli bice nesto. Puno srece sledece godine
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam predavao 14 puta. Nervoza je i mene hvatala 6-7-8 put a posle toga samo lagano i opusteno
![]() Iz 14tog puta su me izvukli
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li neko mozda zna koliki je maksimalni vremenski period od momenta kada vas izvuku (u mom slucaju 15.jul 2011) do fizickog ulaska u USA?
Dakle, interesuje me da li moram biti u USA do septembra 2012 najkasnije ili moze nekako da se pomeri taj datum? Hvala |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav. Moja zena je izvucena,jos ne mozemo da poverujemo!!!
Nasa situacija je malo kompleksna, pa bih vas molio ako imate neke informacije, POMAGAJTE! Moja zena se prijavila za green card kada je bila neudata. Njen status se promenio 30. aprila 2011. Udajom. Dakle ove godine. U medjuvremenu smo i saznali da cemo da dobijemo bebu, a termin je u decembru. Ja sam trenutno u USA ali cu se vratiti u septembru. E sad mene interesuje sta da radimo jer je njen status promenjen pre nego sto je saznala da je izvucena? Kako popunjavati formulare, obzirom da ce se beba roditi u decembru, a to mora da se ubrzo salje? Kako popunjavati DS-230 za bebu? Da li da zena upisuje devojacko prezime jer je to navela u prijavi ili sadasnje udato? SVAKA INFORMACIJA JE KORISNA,MOZDA NEKO ISKUSTVO? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja i zena nista, burazer i devojka nista, Cale i keva dobili! Ccc, ljudi posalju cisto da mi udovolje, i eto...neka im je sa srecom
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pozdrav i srecno!
|
|||
|
|||
|
HAS NOT BEEN SELECTED kod mene i supruga(6 puta apliciramo).Cestitke dobitnicima.
|
|
|
||||
|
||||
|
HAS NOT BEEN SELECTED...nekako mi ovaj put teže palo
|
|
|
|||
|
|||
|
Ni kod nas ponovo NIŠTA!!! Ne znam šta da vam kažem, nekako sam sebe ubedila da sam već tamo, tako da sam mnogo tužna i besna (toliko da sam morala i otplakati). Znam, kreten sam
![]() Čestitke dobitnicima! Neka vam je srećno... |
|
|