ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 16.11.2011, 01:38
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Sto se mehanizama uplate tice logicna je pretpostavka da se uplati na odredjen nacin i uz prijavu to i dokaze nekim kodom.

Vezano za cifru o kojoj se prica smatram da je iznos SMESAN!!!

Ovde ne mislim na svoj novcani saldo vec na ukupnu celu cele "igre". Ukoliko nekog izvuku, a nije iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Skoplja platice toliko autobusku kartu u dva pravca do ambasade. Necu da ulazim (postoji tema) u troskove lekarskog, same vize, avionskih karata, novca za pocetak,...

Ko se prijavi i zeli da se "igra" mora znati da ce i vise stotina $ biti kap u moru troskova, ili ulaganja, ko kako gleda na to. Sigurno ce ostati koliko toliko ljudi sa ozbiljnijim namerama i to mi je bila zelja par godina unazad.

Svima, ipak, zelim da ih izvuku ove pa da ne cekaju sledecu godinu...
Staro 16.11.2011, 08:33
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;26209]Sta mislite kako ce se provoditi ta naplata?
Kontam da ce traziti da se izvrsi uplata putem interneta pa da na osnovu te uplate dobijemo neki "CODE" broj sa 4-8 cifara za potvrdu uplate koji bi upisali u samoj prijavi kao obavezno polje... Recimo to bi bila jedna od opcija koja mi pada napamet.
Placanje internetom, zatrpavanje evidencijama o uplatama igraca , strah od diskvalifikacije zbog lose evidencije i pored uplate, kratki vremenski rokovi.... Sve su to moze biti i briga ako se uzme u obzir da oni trebaju u mjesec dana da sve to regularno isprate. O visini uplate 30$, odnosno 60$ za oba supruznika, sta reci?! I jeste i nije puno za nase prilike.[/QUOTE]
Nadam se da nece 2 godine eksperimentisati sa nama i brisati ljude iz baze podataka dok ne ukapiraju ovo sto ti naveo i dok ne razrade sistem za naplatu,te da ce upustvo za lutriju izbacivati ranije kako bi se ljudi snasli oko nacina uplate.
Staro 17.11.2011, 19:18
goranm's Avatar
goranm goranm je offline
Drug član

Datum prijave: 13.01.2009
Nepromenjeno

naplata itekako ima smisla...jedno 500$ da bude, da bude odmah 10x manje prijavljenih, da se vidi ko zaista zeli i sto je jos bitnije MOZE da ode. Bez bar 15-20k$ se ne krece "preko bare".
Staro 17.11.2011, 19:33
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Datum prijave: 02.11.2011
US lokacija: BOSTON
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

A gde piše da se od sledeće godine naplaćuje prijava? Na zvaničnom sajtu za imigracije još uvek stoji da se prijava ne naplaćuje.
Ako neko ima neki link gde je to napisano nek postavi, ne vredi nagadjati.
Staro 17.11.2011, 19:39
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Nepromenjeno

U svakom slučaju, onome kome je stalo da zaista živi i radi u U.S.A (kao meni), nije mnogo ni 1,000.- USD (u ovom slučaju mislim samo na prijavu, bez ostalih troškova), jer da pokreneš bilo koji bolji biznis kod nas potrebno je višestruko a da li će se to isplatiti u ovakvoj krizi ostaje otvoreno. Ovako znam, kome je stalo da radi u U.S.A, naći će brzo posao, verujem da je tako, ne radi taj samo koji neće da radi a ako neće da radi bolje i da ne popunjava prijavu(naravno ovo je moje mišljenje, ne mora da se svi složimo oko ovoga).

Last edited by BAXI; 17.11.2011 at 19:51.
Staro 17.11.2011, 19:45
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=goranm;26219]naplata itekako ima smisla...jedno 500$ da bude, da bude odmah 10x manje prijavljenih, da se vidi ko zaista zeli i sto je jos bitnije MOZE da ode. Bez bar 15-20k$ se ne krece "preko bare".[/QUOTE]
Mozda tebi treba 20 hiljada dolara da odes. Neki mogu sa manje para i otici i snaci se i stvoriti solidan porodicni zivot tamo. Ovo je ipak lutrija a ne kupovina vize za one koji imaju love. Znaci ako neki nemaju 500 dolara kao ti da se prijave, automatski nisu ozbiljni ucesnici niti su sposobni da odu i ne treba im dati da se prijave. Malo morgen. Neke stvari se ipak ne mogu kupiti... :)
Staro 17.11.2011, 20:46
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Nisam imao ni problizno 20k kada sam dosao ovde i ne vidim da mi bilo sta fali. A ovi sto bi davali 1000$ na lutriju, interesuje me da li ste nekada otisli u trafiku i kupili tiketa za lotto koliko moze za 1000$. Pazi...i tu bi vam bile daleko vece sanse da ubodete 7-icu. Mislim...stvarno...ako mene pitas, neko ko bi dao 500$ za ticket za lutriju, pokazuje svoje sklonosti ka kockanju, a ne ozbiljnost ka odlasku u Ameriku.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Staro 17.11.2011, 21:19
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Nepromenjeno

Koliko ja znam niko nije pominjao kockanje.
Lepše je živeti od rada.

Last edited by BAXI; 17.11.2011 at 21:31.
Staro 17.11.2011, 21:42
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Nepromenjeno

[QUOTE=dreamerns;26225]Nisam imao ni problizno 20k kada sam dosao ovde i ne vidim da mi bilo sta fali. A ovi sto bi davali 1000$ na lutriju, interesuje me da li ste nekada otisli u trafiku i kupili tiketa za lotto koliko moze za 1000$. Pazi...i tu bi vam bile daleko vece sanse da ubodete 7-icu. Mislim...stvarno...ako mene pitas, neko ko bi dao 500$ za ticket za lutriju, pokazuje svoje sklonosti ka kockanju, a ne ozbiljnost ka odlasku u Ameriku.[/QUOTE]

Sedmica, tiketi za lotto za 1000.- Dolara, kockanje itd......Ipak mislim da ste promašili temu.
Staro 17.11.2011, 22:06
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=BAXI;26228]Sedmica, tiketi za lotto za 1000.- Dolara, kockanje itd......Ipak mislim da ste promašili temu.[/QUOTE]

goranm:
[QUOTE]naplata itekako ima smisla...jedno 500$ da bude, da bude odmah 10x manje prijavljenih, da se vidi ko zaista zeli i sto je jos bitnije MOZE da ode. Bez bar 15-20k$ se ne krece "preko bare".[/QUOTE]

BAXI:
[QUOTE]U svakom slučaju, onome kome je stalo da zaista živi i radi u U.S.A (kao meni), nije mnogo ni 1,000.- USD (u ovom slučaju mislim samo na prijavu, bez ostalih troškova)[/QUOTE]

daleko od toga da sam omasio temu. Pricamo koliko kosta prijava na lutriju.

prijava na lutriju == tiket za lotto

Mozda to nije jasno, ali ako se prijavis na lutriju ne znaci da ces dobiti....zato se zove lutrija. Tako da uplatiti 1000$ radi prijave jeste kockanje

Blog: http://novakovici.blogspot.com

Pravila pisanja