![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;26229]goranm:
BAXI: daleko od toga da sam omasio temu. Pricamo koliko kosta prijava na lutriju. prijava na lutriju == tiket za lotto Mozda to nije jasno, ali ako se prijavis na lutriju ne znaci da ces dobiti....zato se zove lutrija. Tako da uplatiti 1000$ radi prijave jeste kockanje[/QUOTE] Prijava za lutriju ne košta ništa još uvek i nadam se da će tako biti. Pa da li zaista mislite da sam ja tako glup pa ne mogu da rezonujem da ako se prijavim ne znači da ću biti izvučen.
|
||||
|
||||
![]()
Ipak, treba pažljivo pročitati svaki komentar, pa tek onda tumačenje, naravno.Vama niko ne osporava vaše mišljenje i imate pravo na to.
|
||||
|
||||
![]()
500$ za jedno "možda" je puno. Sto se mene tiče, neka košta i 10 dinara prijava, ali to barem zahteva da odeš do pošte i popuniš belu uplatnicu, da se zna da postojiš i da si to ti, a ne da svaka šuša prijavljuje celu porodicu i Chuck Norrisa iz zeza.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=TheNenad;26233]500$ za jedno "možda" je puno. Sto se mene tiče, neka košta i 10 dinara prijava, ali to barem zahteva da odeš do pošte i popuniš belu uplatnicu, da se zna da postojiš i da si to ti, a ne da svaka šuša prijavljuje celu porodicu i Chuck Norrisa iz zeza.[/QUOTE]
Ovo sa Chuck Norisom me je stvarno nasmejalo.Ja sam sa mojim komentarima samo naveo primer ato si i ti uradio a to je ozbiiljan pristup prijavi na lutriju.
A.M Last edited by BAXI; 17.11.2011 at 22:40. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;26229]
prijava na lutriju == tiket za lotto [/QUOTE] prijava na lutriju =/= tiket za lot[B]t[/B]o Priznaj da ti se pre par godina ovakav lapsus ne bi desio. Amerikanizacija uzima danak svima nama :grin:, i pobediti je ne mozemo...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=TheNenad;26233]500$ za jedno "možda" je puno. Sto se mene tiče, neka košta i 10 dinara prijava, ali to barem zahteva da odeš do pošte i popuniš belu uplatnicu, da se zna da postojiš i da si to ti, a ne da svaka šuša prijavljuje celu porodicu i Chuck Norrisa iz zeza.[/QUOTE]
Potpisujem sve ovo, to je moje razmisljanje. Najbitnije bi bilo (ako se usvoji) da se ne igraju babe, komsije,... Sve ovo je simbolicno 20-30$, nista strasno. |
|
|||
|
|||
![]()
Oni ce staviti neki simbolican iznos za koji oni budu smatrali da je realan, a ne neke bombasticne cifre da bi ogromne mase eliminisali. To im nije cilj. Nije ovo licitacija pa ko ima vise para taj i kupuje vizu. Poenta je u tome sto je i napisano u prethodnom postu, samo da se kulturno eliminisu oni kojima me je smaranje da urade korak vise od obicnog popunjavanja on-line prijave, a to je ta uplata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Jedan dodatak... Imate one agencije za Green Card koje nude da im uplatiš npr. 100$, i onda te oni prijavljuju sledećih 10 godina, pa ako te izvuku, zovu te na telefon i smaraju da si dobio na lutriji i da trebaš platiti X dolara za procesuiranje. Neki neće zvati da pitaju, ali će ih opet prijaviti, bez obzira da li je njihov klijent oooodavno odustao od lutrije i pronašao život negde drugde na neki sasvim drugi način. Jedno veliko bespotrebno ubacivanje kuglica u bubanj.
|
||||
|
||||
![]()
Na pogrešnom mestu ostavih post. Tu sam. Generacija 2013 :1081:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da li cu 1. maja znati da li sam izvucen kada provjerim na sajtu? Posto vidjeh na forumu da se koverte salju od aprila do juna, pa ako ne stignu do tog perioda da se moze provjeriti na sajtu?!
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |