![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@zoran4444
Cao Zorane, ipak ces morati da uslikas bebu kako znas i umes jer i njena/njegova slika mora da ide uz on line aplikaciju. Moja je devojcica bila malo starija (5 meseci) kada sam prvi put slala aplikaciju i njenu sliku sam takodje poslala. Ja sm moju devojcicu uspela da uslikam iz nekoliko pokusaja, onda sam sliku smanjila na trazenu velicinu i proverila na sajtu pre slanja aplikacije. MI smo ove godine izvuceni i sad cekamo drugu kovertu. Pozdrav i sve najbolje |
|
|||
|
|||
![]()
ajme.....prvo svima veliki pozdrav iz rijeke, meeloshu svaka čast, ovo je jedini site na kojem sam našao sve što me zanima a vezano za green card lottery, kao i svi koji ovdje dolaze imama neka pitanja vezana za ispunjavanje aplikacije za gc, najviše od svega me mući adress line 1 i adress line 2 sta se tu upisuje, pretpostavljam da u adress line 1 pišem svoju adresu a u br? ako puštam prazno polje da li samo pustim prazno ili moram staviti N/A, hvala Vam svima unaprijed, i sretno
|
|
||||
|
||||
![]()
@dmi:
Eto, nisam znao to za bebu, krajnje zanimljiva informacija. @ivica: Koliko se ja secam, ako nemas broj stana da stavis u address2 polje (ako ne zivis u zgradi), onda moze i prazno slobodno, ne mora N/A jer i da neko nesto doda tu kasnije, opet ce stici samo sebi (jer zivis u kuci, je li). |
|
|||
|
|||
![]()
Izasli su prvi cut-off brojevi za 2008
Za oktobar mesec obradice se do broja 5800. Kako sam razumeo svi oni koji se nalaze u okviru tih brojeva mogu da ocekuju drugu kovertu da ce im doci u najskorije vreme. Srecno |
|
|||
|
|||
![]()
Evo, narode, krenulo je!
Upravo sam u biltenu za septembar procitala ovo sto je Prika rekao. Blize nam se intervjui!!!!!! Srecno svima, ja moj cekam negde polovinom oktobra. pozz |
|
||||
|
||||
![]()
Srecno ljudi svima, evo pocinje nas krug. Javljajte kada krenu druge koverte i za kada vam je zakazan intervju, naravno i koji ste broj.
Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
hvala ti dmi za potvrdu informacije za bebu.
Kazes da vi imate bebu i da ste prosli kroz to, mozes li mi blize napisati da li ste bebu slikali kao i za vas sto je to na dokumentima (licna k, pasos...), da li ste samo bebin gornji deo tela sa svetlom pozadinom uslikali ili celu bebu na krevetu ili gde vec? Da li je beba na slici sama ili sa jednim roditeljem? |
|
|||
|
|||
![]()
Cao Zorane,
bebu smo slikali digitalnim aparatom u najvecoj rezoluciji.Na celoj fotografiji je bebina glava i pozadina se bas i ne vidi najbolje. SLika je ostra, konture su jasne i slika je velicine koje su zadate (300x300 ili 240x320). Meni je merilo bio photo validator na sajtu lutrije i kad je slika tu prosla znaci da je OK. Ona je na slici sama a cini mi se da sam je slikala u autosedistu. Mozes da je uslikas i kad lezi npr na podu ili krevetu. Stavi neki beli ili svetli carsaf stavi bebu da legne i skljocaj odozgo. U nekom trenutku ces je uhvatiti da pogleda u aparat. Posle samo sredis sliku i to je to. Sve najbolje i da vas izvuku naredne godine. pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti dmi jos jednom na zelji da mi pomognes.
Tebi tvojoj porodici zelim sve najbolje. Molio bih tebe i one koji su prošle godine predali prijavu za Green card da mi pomognu oko dileme u delu gde se popunjava podatak o najvišem stepenu (nivou) obrazovanja. Završio sam Višu elektrotehničku školu (državna skola) u BG, u trajanju od 5 semestara, i imam zvanje inženjera el.tehnike. Može li mi neko reći kom stepenu od ponudjenih u prijavi odgovara moje obrazovanje. Da li je to pod brojem 5, 6 ili 7? 1. Primary school only, 2. High school, no degree, 3. High school, degree, 4. Vocational school, 5. Some university courses, 6. University degree, 7. Some graduate level courses, 8. Master degree, 9. Some doctorate level courses, and 10. Doctorate degree. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
moja je situacija malo neobicna jer je u vremenu izmedju prijave za lutriju i dobitka prve koverte doslo do dogovora o razvodu. Moj muz je dobitnik i on nema namjeru seliti se za USA, dok je to moja zivotna zelja. Medjutim spreman je proci cijelu proceduru i otputovati tako da bih ja mogla dobiti card. Sta sad? Nismo sigurni, tj. nemamo nikakvu informaciju koliko dugo nosioc vize mora ostati u USA da bi dv2 imao pravo na samostalan status. Da li su dovoljne one tri sedmice dok ne stigne permanent resident card i ssn? |
![]() |
|
|
![]() |