![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam igrao 3 il 4 put,cekam MAJ pa da vidimo :naughty::grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=jovke;27716]Zalosno je o cemu raspravljate ovde a vazite kako kazete za ozbiljne igrace. Dovoljno je samo baciti pogled na zvanicno upustvo ili na papir sa Confirmation code i vidjeti da ne salju vise koverte klasicnom postom. Da ne govorimo da je od Oktobra bilo vremena da kao ozbiljni igraci svi saznamo i ponesto vise od toga da se ne salju postom obavjestenja .[/QUOTE]
Druze, vidim da saljes 8. put. Ja sam poslao prvi, i osim ove lutrije, imam i privatni zivot. Lutrija mi nije sve u zivotu, ali bih voleo da dobijem, imam gde, i imam cime. Ako i ne dobijem nije smak sveta. Ne vidim cemu takva negativna energija. Vec je komentarisano vise puta, da ko ne zeli da da odgovori, ili mu je tudje ne znanje smor i smak sveta, ne mora da da odgovor. I svaki sledeci komentar je suvisan. Prema tome, to sto nisam znao da se koverte vise ne salju, ili me obavesti i daj link ili sta vec, ili pusti da "mrem u neznanju" |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mikiSA;27713]kao sto rece: [B] feanor997[/B]: Ako sam ja dobro skontao rezultati su odmah za cijeli svijet samo se loguj i provjeri .
logujes se na onoj stranici (nadam se da si sacuvao konfirmacijski kod, trebace ti) i ako si izvucen onda u samom tom obavjestenju ima link za dalje. Ne zoves ambasadu, jer oni nemaju s tobom nista dok ne dodje do intervjua. Nema vise koverti, sve je preko kompjutera. (Jedinu kovertu ces ti poslati, i to nakon sto te izvuku i nakon sto procitas sta od dokumenata/formulara/slika treba poslati)[/QUOTE] OK, nema "prve koverte", nego ako si izvučen pratiš link sa uputstvima šta od dokumenata poslati u Kentucky. To je ta koverta koju ti spominješ, koju dobitnik šalje. Da li to znači da nema više ni "druge koverte"? Kako obavještavaju o nastavku procedure: kada imaš razgovor u ambasadi, spisak dokumenata, gdje obaviti liječnički i sve ono što je sadržavala "druga koverta"?
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sacipko;27727]Druze, vidim da saljes 8. put. Ja sam poslao prvi, i osim ove lutrije, imam i privatni zivot. Lutrija mi nije sve u zivotu, ali bih voleo da dobijem, imam gde, i imam cime. Ako i ne dobijem nije smak sveta. Ne vidim cemu takva negativna energija. Vec je komentarisano vise puta, da ko ne zeli da da odgovori, ili mu je tudje ne znanje smor i smak sveta, ne mora da da odgovor. I svaki sledeci komentar je suvisan. Prema tome, to sto nisam znao da se koverte vise ne salju, ili me obavesti i daj link ili sta vec, ili pusti da "mrem u neznanju"[/QUOTE]
[B]Selectees will not receive selectee notifications or letters by regular postal mail from the Kentucky Consular Center (KCC).[/B] Prijatelju o kakvom skupljanju informacija ti pricas?! Pa ova recenica ti pise masnim slovima na papiru koji svako od nas dobije gde pise i Confirmation Code! Ako nisi bio sposoban da bacis pogled samo na taj papir posle prijave bar toliko onda mislim... Izvini u svakom slucaju sto sam te napao. Shvatio sam, cutanje je zlato. Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NightSky;27729]OK, nema "prve koverte", nego ako si izvučen pratiš link sa uputstvima šta od dokumenata poslati u Kentucky. To je ta koverta koju ti spominješ, koju dobitnik šalje. Da li to znači da nema više ni "druge koverte"? Kako obavještavaju o nastavku procedure: kada imaš razgovor u ambasadi, spisak dokumenata, gdje obaviti liječnički i sve ono što je sadržavala "druga koverta"?[/QUOTE]
Nema druge koverte, dobije se email sa ovim subjectom: Required Entry Status Check for DV Submission a u njemu pise ovo: You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing. Kad se ulogujes sa svojim konfirmacijskim kodom dobije se sljedece )znaci promijenjeno je sa onog: congratulations, you have been selected na ovo: Dear DV Applicant, This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2012 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location. The applicant and all members of the family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment. The applicant and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a DV-2012 visa by September 30, 2012, your registration will expire. Applicant and family members cannot be issued a diversity visa or accompany you or join you in the United States under DV-2012 program after September 30, 2012. Please follow instructions provided in step 4 at [url]http://www.dvselectee.state.gov[/url] for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in the preparation for your interview. All fees must be paid before the visa interview and are non-refundable if the visa is refused. Interview Appointment SARAJEVO U. S. of America Embassy VISA UNIT 1 Robera C. Frasurea Street SARAJEVO April 06, 2012 XX:00 PM The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case. Further inquiries should be addressed to the interviewing office. When communicating with the Embassy/Consulate either by telephone or letter, always refer to the applicants’ name and case number exactly as they appear below. Case Number: Principal Applicant Name: Preference Category: Foreign State Chargeability: If documents are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview. Case Number: 2012EU00026XXX Applicant Name: Ime Prezime Beneficiaries:None 2012EU00026XXX Prezime, Ime DV DIVERSITY BOSNIA-HERZEGOVINA
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na detaljnom odgovoru! Sve jasno! Pozdrav! :pozz:
|
|||
|
|||
![]()
U proseku koliko prodje od prvog slanja koverte (moje njima) do intervjua?? Da li to bude iste godine ili sledece? Npr izvucena u maju a intervju do kraja godine ili i pre, ili tek pocetkom sledece godine??
Ili nema bas nikakvih pravila? |
|
||||
|
||||
![]()
zavisi od CN i kada taj broj dospeva na red. .
|
|||
|
|||
![]()
Kapiram, samo me interesuje da li prodje vise od 6 meseci, ili neko to zavrsi i u julu :D kakva su iskustva :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Tamara85;27755]Kapiram, samo me interesuje da li prodje vise od 6 meseci, ili neko to zavrsi i u julu :D kakva su iskustva :)[/QUOTE]
Prvi intervjui su u oktobru, pa eto racunaj od maja - znaci minimalno 5 mjeseci.
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |