![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pa evo ZeljkoUSA ima staza vise od 10 godina, sta bi on trebao reci, ali je ipak ostao pozitivan ![]() ![]() ![]() ![]() Moj posao je vezan za racunar, tako da mi jedan tab vise u pretrazivacu zaista ne znaci mnogo, a mene ako ne izvuku jos jednu godinu, mogu poraditi na tome da nadjem druge nacine, mozda bas ne idealne kao dobitak na lutriji, ali ipak ne prepustam sve sreci..Jel, kad je covjeku toliko stalo, radis na tome, ne sjedis 5 godina i cekas... Nek je tebi sretno na godisnjem, da se ti nama lijepo provedes, i da ti najveci problem u zivotu bude sto vec petu godinu za redom nisi dobitnik na lutriji.. ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? Last edited by Isabelle; 20.07.2011 at 18:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() P.S.Zaboravih bez naseg druga Zeljka ne idemo nikako!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
a sta tek ja da kazem. Bio sam u USA jedno 10 puta. Imao sam do sada 3 turisticke vize. Prvo na godinu, pa na 3 pa na 10 godina.
14 godina sam popunjavao green card lottery, za to vreme sam razmisljao i o drugim opcijama ali sve druge opcije su NEBULOZA i previse komplikovane ili nisu legalne. Predavao sam za lutriju jos i u srednjoj skoli, mislim katastrofa i evo ove godine su me konacno izvukli, nadam se da ce sve biti u redu i da cu dobiti green card. Usput izvukli su i mog druga koji je isto tako predavao dosta puta i s obzirom koliko sad ima godina vec je poceo da se premislja ali predao je ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zaista mi je drago kad neko, onako, od srca iskoristi dobitak na lutriji i ko ide bez mnogo price da mu bas tad nije trenutak, u godinama je, ima zakazano kod zubara, razgovor za posao,... Cestitke i za tvog prijatelja koji je ipak prelomio i poslao papire. Jos jednom puno, puno srece i sve najbolje ti zelim!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Pa evo da se i ja javim i dodam po koju rec. Pazljivo pratim sve komentare ovih dana. Zeljko, u pravu si sto se tice mene i broja mojih pokusaja na lutriji. Ja tacan broj zapravo i ne znam, znam sigurno da je mojih pokusaja sa lutrijom bilo negde tamo pre 1999. godine. To sigurno znam jer je te godine preko lutrije otisla jedna moja prijateljica koja i danas zivi u Cikagu. Tih godina sam ja uzimao iz usa ambasade neke papirice na kojima je bila neka vrsta instrukcije kako popuniti aplikaciju. Popunjena aplikacija se slala u pismu pa ako vas izvuku vi dobijete pismo sa daljim instrukcijama. Danas je to mnogo modernije kao sto smo svi svedoci. Od tada pa do danas je nisam preskocio niti jednu godinu. Ni sada ne gubim nadu i ako me izvuku odlazim sigurno. Citao sam komentare tipa "pa sada je kasno i ako me izvuku ne znam da li cu ici" a radi se o pet-sest pokusaja!
Za mene nikad nije kasno. Ja cu dobiti na lutriji taman onda kada ovde odem u penziju tako da ce rizik biti minimalan. I ako ne uspem u usa vracam se nazad gde ce me cekati penzija ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja moram još jednom da se vratim na svoju situaciju.
Čitao sam juče forum na immigration.com i naleteo na slučaj koji je sličan mom. To me nateralo da i ja postavim pitanje vezano za situaciju u kojoj se nalazim i dobio sam odgovor od jednog (jedne) od članova da bi trebalo da napišem cover letter ljudima u Kentakiju u kome ću objasniti razlog nekonzistentnosti podataka u prijavi na lutriju i u formularima koje sad šaljem i da to pismo uključim u sadržaj koverte. To nam navodno obezbeđuje najveću šansu da ne budemo diskvalifikovani. Molim vas za mišljenje o ovom predlogu. Hvala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ajd pa sretno i da sve dobro prodje. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Samo me neki likovi sa immigration.com ubiše u pojam. Tvrde da ćemo teško proći proveru ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2011 Results | ljubilica | Prva koverta | 84 | 29.04.2011 21:31 |
![]() |