![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sta ste ocekivali drugo naravno da ce da padne stranica? Do sutra se nece stabilizovati stranica samo dzaba mucite sebe.
Do sutra necu ni pokusavati, nego sam dosao da vidim koliko je trenutno clanova i gostiju na forumu u 18h 1.5., i da uporedim sa nekim prethodnim podacima u ovo doba. Sve nas je vise iz godine u godinu. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Nešto čudno piše da sam izvučen. ''Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.'' Ista poruka je i kod broja za suprugu. Nadam se da će kod ostalih biti drugačija poruka. Odjavljujem se do jeseni. Pozdrav svima koji maštaju o promenama. |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam jos proverio jer znam sta me ceka kao i tebe, ali ne vidim tu nista cudno. To <at this time> mu dodje u fazonu ne smarajte nas mailovima pozivima u vezi dodatnih izvlacenja nego pratite cele godine jos uvek ima sansi ali niste u ovom trenutku izvuceni. Ipak teroija je jedno a praksa drugo. Koga nema na listi 1. maja to je gotovo, dzaba se nada vise.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ajmo cekamo nekog da nas obraduje. Ja jos nisam provjerio
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
a sta im znaci da cuvamo brojeve do sledece godine? ja jos ne mogu da upadnem na sajt
|
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
Cetvrti put za redom, puno srece ostalima
05. 2011. - Izvucen pa ponisteno izvlacenje ![]() 07. 2011. - Prc! 05. 2012. - Prc! 05. 2013. - Prc! 05. 2014. - Prc! 05. 2015. - Prc! 05. 2016. - Prc! 05. 2017. - Prc! 05. 2018. - Prc! 05. 2019. - Prc! 06. 2020. - Prc! 05. 2021. - Prc! 05. 2022. - Prc! 05. 2023. - Prc! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Do jeseni! |
|
|||
|
|||
![]()
Dve prijave, obe - HAS NOT BEEN SELECTED
![]() Srecno svima! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pretpostavljam da izvuceni slave sa porodicom, ili traze rakiju u zamrzivacu... i da ce se kasnije javiti na forumu kad malo dodju sebi i kad krenu da se organizuju....
![]() Cekamo dalje da cujemo prvu radosnu vest, kome je Suzana Mancic donela srecu ove godine |
![]() |
|
|
![]() |