![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sto se mene tice skoro da sam spreman za 1. Maj. Kazem skoro, jer je ostalo jos samo da odem do apoteke i kupim neki jak antidepresiv, za slucaj da ne izvuku ni mene ni verenicu (sto se naravno nece dogoditi, ali ipak... :grin: ).
Puno srece svima. |
|
|||
|
|||
![]()
Sto bi rekao Delboy "those who dare, wins", u to ime sretno svima, nek ubodu sto vise ljudi iz bivse Jugoslavije i onda kao Louis & Clark u osvajanje Amerike hehehehe
|
|
|||
|
|||
![]()
Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mijan;27930]Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.[/QUOTE]
Nemoj da si takav... :( Kažu, sreća je lijepa dok se čeka. Nije šansa nikakva, jeste mala ali postoji. Slažem se, ne treba biti pod stresom, piti apaurine, ne spavati, pogotovo što se može desiti (vidjeli smo prošle godine) da izvlačenje bude proglašeno nevažećim i ponovljeno, ali lijepo je nečemu se nadati. Iskreno želim svima koji stvarno žele da idu da budu izvučeni! :)
|
||||
|
||||
![]()
Čekam 1. May zbog roštiljčine, pa onda kad se sve lepo svari - sednem pred računar i proverim šta ima novo na forumu i da li sam možda izvučen. Postalo mi je tradicija :D (koja će, nadam se, jednom da se prekine)
|
|||
|
|||
![]()
Samo da pitam, ako ste diskvalifikovani zbog slike ili skole,pise li to ? Ili samo da niste izvuceni?
|
|
|||
|
|||
![]()
E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=draskoni;27951]E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru[/QUOTE]
Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Mikimax;27952]Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf:[/QUOTE]
Ne gledaj to, to je kao da provjeris, ali bas i ne radi. Najbolje da sacekas oktobar i na ZVANICNOJ stranici apliciras za izvlacenje, ovo ovdje je samo mock up? kako se ovo prevede? ali to nije prava stranica....
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=draskoni;27951]E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru[/QUOTE]
Nigdje zvanicno nisi nista prijavljen. To je zamisljeno kao interna pomoc forumasima da im se provjeri prijava od strane administratora pred pravo prijavljivanje na zvanicnom sajtu lutrije. Znaci kad dodje Oktobar odes na zvanicnu stranicu i prijavis se. Na ovaj nacin nisi duplirao prijavu, niti nesto zeznuo. Neko je rekao da ta provjera na nasem forumu i ne funkcionise pa ti vjerovatno nece stici odgovor. Procitaj forum pa ces vidjeti i sam do Oktobra ispunjavas li uslove. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |