ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 06.04.2012, 10:19
dovla84 dovla84 je offline
Član

Datum prijave: 04.10.2011
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Sto se mene tice skoro da sam spreman za 1. Maj. Kazem skoro, jer je ostalo jos samo da odem do apoteke i kupim neki jak antidepresiv, za slucaj da ne izvuku ni mene ni verenicu (sto se naravno nece dogoditi, ali ipak... :grin: ).

Puno srece svima.
Staro 06.04.2012, 10:43
tuljan tuljan je offline
Član

Datum prijave: 19.02.2012
Nepromenjeno

Sto bi rekao Delboy "those who dare, wins", u to ime sretno svima, nek ubodu sto vise ljudi iz bivse Jugoslavije i onda kao Louis & Clark u osvajanje Amerike hehehehe
Staro 06.04.2012, 11:22
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.
Staro 06.04.2012, 11:35
NightSky's Avatar
NightSky NightSky je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.01.2012
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;27930]Nemojte bezveze da se lozite na 1. Maj. Od nas par hiljada clanova na forumu izvuci ce maksimalno do 10-tak osoba i jos par osoba ce se javiti posle 1. Maja na forum kao dobitnici. Znaci sanse nikakve. Zato opusteno cisto formalno cekajte 1. Maj i obavite hladnokrvno proveru. Ponasanje u fazonu bensedini, stres, iscekivanje, zamisljanje razgovora u ambasadi su glupost.[/QUOTE]

Nemoj da si takav... :(

Kažu, sreća je lijepa dok se čeka.

Nije šansa nikakva, jeste mala ali postoji. Slažem se, ne treba biti pod stresom, piti apaurine, ne spavati, pogotovo što se može desiti (vidjeli smo prošle godine) da izvlačenje bude proglašeno nevažećim i ponovljeno, ali lijepo je nečemu se nadati.

Iskreno želim svima koji stvarno žele da idu da budu izvučeni! :)

DV 2020
Staro 06.04.2012, 12:30
dare_ns's Avatar
dare_ns dare_ns je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2008
US lokacija: West Dover, VT
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Čekam 1. May zbog roštiljčine, pa onda kad se sve lepo svari - sednem pred računar i proverim šta ima novo na forumu i da li sam možda izvučen. Postalo mi je tradicija :D (koja će, nadam se, jednom da se prekine)
Već dugo samo turista.
Staro 06.04.2012, 19:30
Irvassss Irvassss je offline
Član

Datum prijave: 30.09.2011
Nepromenjeno

Samo da pitam, ako ste diskvalifikovani zbog slike ili skole,pise li to ? Ili samo da niste izvuceni?
Staro 06.04.2012, 19:59
draskoni draskoni je offline
Drug član

Datum prijave: 15.09.2011
US lokacija: Chicago,California,New York
YU lokacija: Ivanjica
Pošalji Skype™ poruku korisniku draskoni
Nepromenjeno

E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru
Staro 06.04.2012, 20:12
Mikimax Mikimax je offline
Drug član

Datum prijave: 09.04.2011
US lokacija: Daleko od hejtera sa foruma
Nepromenjeno

[QUOTE=draskoni;27951]E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru[/QUOTE]

Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf:
Staro 06.04.2012, 20:18
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=Mikimax;27952]Cekaj, upisao si prave informacije, ime, prezime, id :wtf:[/QUOTE]

Ne gledaj to, to je kao da provjeris, ali bas i ne radi. Najbolje da sacekas oktobar i na ZVANICNOJ stranici apliciras za izvlacenje, ovo ovdje je samo mock up? kako se ovo prevede? ali to nije prava stranica....

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Staro 06.04.2012, 21:32
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=draskoni;27951]E ovako,relativno sam nov na forumu!Precesljavao sam malo forum,nego mi se danas desila komicna(a mozda ispadne i da je tragicna)situacija!!!Naime,na naslovnoj strani ovog foruma sam nasao "Interaktivnu listu zadataka"!Pod tackom 3.sam video link"Prekontrolisite prijavu",nakon klika na taj link dosao sam na stranu gde se nalazi moja prijava!Ispunio sam je,cisto da isprobam(Triput meri,jednom seci),i nakon toga sam video u donjem delu nesto kao "Besplatna provera prijave"od strane ovog foruma!Klik na to(inace green button)i dobio sam info da je moja prijava za DV 2014 NA CEKANJU!Da li to znaci da sam se prijavio,posto to nisam hteo,nego samo da vidim kako bi izgledalo??I mogu li je promeniti kad hocu???Nisam znao gde da postujem ovo pitanje,ali me bas nervira to sto ne znam sta sam uradio!Hvala unapred na odgovoru[/QUOTE]
Nigdje zvanicno nisi nista prijavljen. To je zamisljeno kao interna pomoc forumasima da im se provjeri prijava od strane administratora pred pravo prijavljivanje na zvanicnom sajtu lutrije. Znaci kad dodje Oktobar odes na zvanicnu stranicu i prijavis se. Na ovaj nacin nisi duplirao prijavu, niti nesto zeznuo. Neko je rekao da ta provjera na nasem forumu i ne funkcionise pa ti vjerovatno nece stici odgovor. Procitaj forum pa ces vidjeti i sam do Oktobra ispunjavas li uslove.

Pravila pisanja