![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam danas dobio drugo pismo! Poslato je 29 avgusta,a intervju 24 oktobra.
pozdrav svima |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Nikola,
A koji ti je priblizno broj. Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
za sve koje interesuje.
Izasli su brojevi za Novembar i obradice do 9200. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima
Juce mi je stiglo drugo pismo. Intervju mi je krajem oktobra. Inace broj mi je 22xx Srecno svima! |
|
|||
|
|||
![]()
I meni stigla druga koverta.
INtervju zakazan za 31.10 broj 3*** Srecno svima |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima da li je nekako moguce dobiti vizu a da nemas garantno pismo.Osoba koju sam navela da bi mi dala garanciju je nedostupna a meni je intervju 03.10 i
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Ivan(a)
Ja ipak ne bih rizikovao na tvome mestu. Ulog je ipak preveliki za to. Nadji bilo koga da ti posalje email u kome garantuje da ce svi tvoji troskovi biti pokriveni u prvih par meseci dok se ti ne snadjes. U mejlu treba da stoje broj telefona i adresa garanta, jer ce oni to najverovatnije da provere. imas jos uvek vremena da to sredis. Ukoliko kojim slucajem ne uspes, postoji mogucnost odlaganja intervjua. Jednostavno nazovi nekoga u ambasadi telefonom i raspitaj se o toj mogucnosti. Mozda ti daju jos mesec dana da to sredis. U svakom slucaju ne odustaj, jer ko sto rekoh, ulog zaista nije mali.... |
|
|||
|
|||
![]()
@Ivana
Cao, ako na racunu u banci imas dovoljno novca onda ti garantno pismo i ne treba. Potrebno je da imas jednu od tri stvari koje se traze a to su: ponuda za posao, ili novac na racunu u banci ili garancija od nekog iz Amerike. Proveri na sajtu koliko je minimalno propisano novca da moras imati kako ne bi bila na teretu drzave. Ja sam gledala, za mene i jos dva clana porodice je to nesto malo vise od 20,000 US dolara.Ako putujes sama, to je onda mnogo manja cifra. pozz |
|
|||
|
|||
![]()
@ prika
kazes da : "Izasli su brojevi za Novembar i obradice do 9200." nisam nigde nasao taj podatak. bio sam na zvanicnom sajtu, a tamo i dalje stoje podaci od Oktobra... |
|
|||
|
|||
![]()
Ispravka , mislim da sam nasao podatke za Novembar :
http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_3800.html |
![]() |
|
|
![]() |