![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Nista ni kod nas
![]() A sad zivot moze da produzi dalje, nekako sam sve stavila na pauzi ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED obe prijave vise srece drugi put... i sad kao cuvam ovaj broj ako mnogi odustanu mozda nas i izvuku? hahaha
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam evo u americi i prijavio sam se bio za dv2013 i sad za dv2015 i smorio sam se samo tako, opet nista....puno srece svima!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
...i tako. 50 karaktera 50 karaktera 50 karaktera 50 karaktera 50 karaktera
|
|||
|
|||
![]()
Od cetvero prijavljenih niko nije izvucen ove godine mi nesto posebno tesko pada.Ahhh well.Ne odustajem..
|
|
||||
|
||||
![]()
Vidim neki od vas su vec provjeravali..i nista. Zao mi je svakog pojedinca jer ko god je visio na forumu, imao je iskrenu zelju... Ja jos uvijek pokusavam pristupiti sajtu, ne ide...
Ljudi, velika vecina dobitnika nikad nije ni bila na ovom sajtu ili su ga nekad povremeno otvorili, sad ce tek da se registruju...tako je to. Ko je izvucen, nek zahvali Bogu, ko nije jbg... idemo dalje, vise srece drugi put. Suzana je bas okrutna j..... itd itd ![]()
|
|||
|
|||
![]()
dve prijave po sedmi ili osmi put....
HAS NOT BEEN SELECTED..... |
|
|||
|
|||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below. |
|
||||
|
||||
![]()
Po drugi put HAS NOT BEEN SELECTED. Šta da se radi, ipak je ovo lutrija.
Srećno svima koji još nisu proverili status! |
![]() |
|
|
![]() |