![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa malim zakasnjenjem proverio danas i gle cuda
![]() Svim dobitnicima cestitam, a nama ostalima vise srece u narednom krugu. Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi ja ne znam da li je ovo neka zajebancija ili je sve otšlo u pm,kada sam sinoć čisto bezveze proverio Entry nakon malo dužeg učitavanja(što do sada nije bilo) mi izbacuje da nisam selektovan,a već 2 nedelje sam ulazio ima skoro 1000 puta da sam proverio i jasno piše da sam izvučen,moje ime i bar code,formulari odavno poslati,šta je sad u pitanju...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Highvoltage84- jesi se logovao preko explorera, za proveru?
|
|
|||
|
|||
![]()
I meni je tako pokazivalo kada sam ja proveravala,kad je suprug gledao bio je selektovan ali je datum bio 1.5 posle mojih neuspesnih pokusaja on je opet proverio i bio selektovan,sa novim datumom 15.7. ja vise nisam smela ni gledati..on je iskljucivo proveravao preko Explorera a ja na svom zivim programima..bilo kako bilo..i dalje sumnjicava jesam,i bicu dok ne budu vize u pasosima, ali i optimista jer lepo pise koji je datum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mene kad juce nije srce spucalo, na drugom forumu neko postavio pitanje kako da je selektovan 15 jula, a juce nije? Ja isto provjerila, isto has not been selected ( a papiri vec stigli u KY) Zvala sestru, ona njih tamo koji su potvrdili da imaju problem sa serverom, ali da su oni izvuceni 15 jula izabrani, da tu nema promjena. Jutros opet provjerila na stranici : has been selected.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da preko IE 8, ama do sad sam opet kažem X puta proveravao,odštampao stranicu kada sam slao u Kentaki sve do sinoć kada sam bezveze ušo i ono odjednom izbacuje nešto drugo,ma što Minny kaže dok ne vidim vize u pasošima nije to to...
|
|
|||
|
|||
![]()
JAOOOOOOO MAMICU MU MAMINUUUU HAHAHAHA, mikiSA izgleda se neko poigrava našim zdravljem hoće SRČKA da nas strefi qq...i tako je ko što ti reče,a i predpostavljao sam da je greška do servera ali eto aj sad budi smiren i normalan,kakvo cimanje u pm...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()