![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ok hvala!Kapiram da je ovo samo provera,nego sam nakon cekiranja podataka ocekivao odmah odgovor,tipa:"Ok"ili"pogresio si tu i tu"!!U svakom slucaju hvala na brzom odgovoru!
|
|
|||
|
|||
![]()
Draskoni,
Nigde ne upisuj svoje tacne podatke, bile to probe prijava i slicno. |
|
|||
|
|||
![]()
@miljane vuce stari, kakav 1. maj, kakve gluposti.... proci ce nam zivot cekajuci neki May 1, 20xx.
pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Irvassss;27949]Samo da pitam, ako ste diskvalifikovani zbog slike ili skole,pise li to ? Ili samo da niste izvuceni?[/QUOTE]
Isto me zanima a vidim da niko nije dao odgovor :) Pise li to negde??? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=outer_space;27974]@miljane vuce stari, kakav 1. maj, kakve gluposti.... proci ce nam zivot cekajuci neki May 1, 20xx.
pozdrav.[/QUOTE] Kao sto je cini mi se hope rekao, sad imam 28 godina i razumem a kada sam imao 18 godina nisam razumeo ljude od 28 godina sa sumornim i zabrinutim licima. Svi mi jednom-dvaput 1. Maj cekamo sa silnom euforijom a onda shvatimo da godina za godinom prolazi a mi ostajemo bez dobitka. Uvek ce biti euforicnih ljudi sta da se radi, jer na to imaju ljudsko pravo... :;D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Tamara85;27976]Isto me zanima a vidim da niko nije dao odgovor :) Pise li to negde???[/QUOTE]
Pise samo da li ste izvuceni ili ne. Nista dalje od toga ne pise.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mikiSA;27978]Pise samo da li ste izvuceni ili ne. Nista dalje od toga ne pise.[/QUOTE]
Hvala na odgovoru, ponadala sam se da mozda pise za svaki slucaj da se zna za sledeci put. Iako sam sve savrseno uradila i nemam razoga za brigu :grin: |
|
||||
|
||||
![]()
Poslao sam za prošlogodišnje izvlačenje, nisam prošao, nadam se da ću imati više sreće ovaj put jer sam inače donji, u Bosni budućnosti nema :(
Sretno svima! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dovla84;27927]Sto se mene tice skoro da sam spreman za 1. Maj. Kazem skoro, jer je ostalo jos samo da odem do apoteke i kupim neki jak antidepresiv, za slucaj da ne izvuku ni mene ni verenicu (sto se naravno nece dogoditi, ali ipak... :grin: ).
Puno srece svima.[/QUOTE] Ma kakvi antidepresivi, ja sam već spreman na to da me neće izvući, tako da čekam oktobar i unapred mu se radujem, javlja mi se da će sledeća godina biti srećnija :1081: |
|
|||
|
|||
![]()
Izgleda da se ovde pokusava sa jinxovanjem:grin:
Videcemo da li ce biti uspesno:;D: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |