![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Moze li neko da mi poslje kako primer izgleda garantno pismo, kad ti neko daje garanciju za podnosenje turisticke vize.Pozdrav
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam odakle ti ideja da ti treba garantno pismo ili bilo kakva "garancija iz Amerike" za B1/B2 turisticku vizu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa kako bi ja dokazao gde idem i ko mi garantira.To je pod obavezno?
|
|
|||
|
|||
![]()
Idem klod rodjaka zato ?Pa trazim da vidim primer da ne bi doslo do zabune jel to samo jedan papir sa osnovne informacije i koliko je imucan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne. Suludo je ali tako je sto ti je prijatelj imucniji to je veca sansa da ce te odbiti za vizu. To se gleda ovako aha ovaj ima prijatelja koji moze da mu pomogne da ostane u USA ok odbicemo ga.
Turisticka viza sluzi da posetis New York ili Havaje ili tako neko turisticko mesto na 10-15 dana. Uzmes rezervaciju hotela i na pitanje da li imate nekoga u USA odgovors sa NE. (Osim ako bas nemas rodjenog brata/sestru ili roditelje i ne zelis da lazes). Sve sto ti treba jeste, radna knjizica, potvrda o stalnom zaposlenju na kojoj pise koliko imas slobodnih dana za odmor i rezervacija hotela, ako imas neku nekretninu na svoje ime onda kopija ugovora i to je to i nikakvo garantno pismo ili pozivno pismo iz Amerike. |
|
|||
|
|||
![]()
Ovo je neko uputstvo da se laze na intervjuu u ambasadi?! Ovakvoj "pomoci" i "savetima" ovde nije mesto.
Covek ide da poseti rodjaka, nece da placa nikakve hotele. Garancija se ne predaje za posetilacku vizu, imovno stanje domacina nije presudno vec dokazi da podnosilac zahteva nema imigracione namere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vrhunski; 04.05.2013 at 04:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jos jednom upozorenje svim clanovima - i ovog puta poslednje upozorenje: promovisanje ilegalnog ostanka u USA nece biti tolerisano, postovi ce biti uklonjeni i clanovi udaljeni sa Foruma.
Pravila za turisticku vizu su vrlo jasna i objasnjeno je i na stranama Ambasada i na ovom forumu koje su procedure. |
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |