ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 10.05.2012, 22:42
dragonn's Avatar
dragonn dragonn je offline
Drug član

Datum prijave: 08.07.2009
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Pozarevac
Pošalji MSN poruku korisniku dragonn Pošalji Skype™ poruku korisniku dragonn
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns Prikaz poruke
Moze Vegas kraj avgusta? Mislim, nas nekoliko vec svakako planira da ide tada, pa mozemo napraviti i neko zvanicno okupljanje?
.

Ja sam inace za okupljanja ovoga tipa ali cu najverovatnije ovoga puta da preskocim iz opravdanih razloga nazalost. U svakom slucaju cu vam pozeleti da se extra provedete tamo pa cemo cuti utiske posle .
Staro 14.05.2012, 22:37
sonofamom sonofamom je offline
Proteran

Datum prijave: 11.05.2012
Nepromenjeno

Citat:
Moze Vegas kraj avgusta? Mislim, nas nekoliko vec svakako planira da ide tada, pa mozemo napraviti i neko zvanicno okupljanje?
a jel ima neko da mu je Las Vegas bas totalno bez veze grad kao meni? posetih ga jednom i ne videh cime se to ljudi toliko "odusevljavaju"?!?! jedno od vecih razocarenja u USA. barem meni.
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 16:26
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom Prikaz poruke
a jel ima neko da mu je Las Vegas bas totalno bez veze grad kao meni? posetih ga jednom i ne videh cime se to ljudi toliko "odusevljavaju"?!?! jedno od vecih razocarenja u USA. barem meni.
Ne znam sta si ti ocekivao od grada, ali uglavnom ljudi idu u Vegas cisto radi provoda ili kocke (uglavnom i jedno i drugo). Takodje, u Vegas ne ides sam. U principu, lepo je i prosetati se i videti te hotele, ali glavna poenta je da se otkacis.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 17:44
Proteran

Nepromenjeno

Citat:
Ne znam sta si ti ocekivao od grada, ali uglavnom ljudi idu u Vegas cisto radi provoda ili kocke (uglavnom i jedno i drugo). Takodje, u Vegas ne ides sam. U principu, lepo je i prosetati se i videti te hotele, ali glavna poenta je da se otkacis.

pa pravo da ti kazem, nema bog zna sta ni da se vidi. i naravno da nisam isao sam, ali ako je poenta provoda drustvo, a ne grad, onda cemu Las Vegas? mislim nama je bilo super, nemoj pogresno da me razumes, ali ne zbog Vegasa, tako da kapiram donekle sta pricas...a Vegas kao Vegas, stvarno nije nista, i sigurno ga necu vise posecivati. bas nema sta da ponudi. zamisli grad za provod, u kome recimo nema ni jedan jedini zatvoreni bazen?!?
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 18:13
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Ja sam isla u Las Vegas u martu 2009, na 7 dana. Povod nije bio ni kockanje ni provod, nego nesto drugo: penjanje. Nekih 20 minuta voznje od LV su Red Rocks, prelijepe stijene sa stotinama raznih smjerova: od sportskih do tradicionalnih, za koje je potrebna posebna oprema. Uglavnom, u LV smo isli kad je bila kisa (jer je penjaliste zatvoreno kad pada kisa) i navece da prohodamo nakon vecere. A kampovali smo isto odmah pored LV, nikad cudniji a ljepsi kamp nisam vidjela... pustinja, a umjesto drveca je Joshua tree/nesto tipa kaktusa...
Meni se svidio, ali nismo isli u kockarnice jer nije dozvoljeno maloljetnicima koji su bili s nama u drustvu...

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 18:18
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
pa pravo da ti kazem, nema bog zna sta ni da se vidi. i naravno da nisam isao sam, ali ako je poenta provoda drustvo, a ne grad, onda cemu Las Vegas? mislim nama je bilo super, nemoj pogresno da me razumes, ali ne zbog Vegasa, tako da kapiram donekle sta pricas...a Vegas kao Vegas, stvarno nije nista, i sigurno ga necu vise posecivati. bas nema sta da ponudi. zamisli grad za provod, u kome recimo nema ni jedan jedini zatvoreni bazen?!?
Ima zatvoreni bazen, ali sa druge strane sta ce ti? Ako ti je vec zatvoreni bazen trebao, onda pretpostavljam da nisi bio u sezoni :-) Uostalom, stvar ukusa. Meni je bilo interesantno cak i da setam preko dana i da vidim sve te hotele koji predstavljaju replike gradova. Vecina je stvarno fantasticno uradjena.
Nije poenta provoda samo drustvo, ali bez drustva nema bas nekog ni provoda...to je svuda tako. Poenta Vegasa je da su svi tu dosli radi iste stvari (osim onih profi kockara), a to je da se ludo provedu. Imas veliku koncentraciju ljudi na jednom mestu koja zeli da se ludo provede....neki slave momacko, neki devojacko, neki vencanje itd. Svi su tu radi nekog otkacenog provoda. To je sustina. Ne kazem, ako odes u sred nedelje zimi....sigurno nije bog zna koliko poseceno.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 18:54
Proteran

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA Prikaz poruke
Ja sam isla u Las Vegas u martu 2009, na 7 dana. Povod nije bio ni kockanje ni provod, nego nesto drugo: penjanje. Nekih 20 minuta voznje od LV su Red Rocks, prelijepe stijene sa stotinama raznih smjerova: od sportskih do tradicionalnih, za koje je potrebna posebna oprema. Uglavnom, u LV smo isli kad je bila kisa (jer je penjaliste zatvoreno kad pada kisa) i navece da prohodamo nakon vecere. A kampovali smo isto odmah pored LV, nikad cudniji a ljepsi kamp nisam vidjela... pustinja, a umjesto drveca je Joshua tree/nesto tipa kaktusa...
Meni se svidio, ali nismo isli u kockarnice jer nije dozvoljeno maloljetnicima koji su bili s nama u drustvu...

e da! cuo sam za to. tu se odrzava i neko svetsko prvenstvo u tome, zar ne? bas sam nedavno upoznao jednog amera, koji se time bavi climbing-om, i koji mi je o tome pricao. to stvarno zvuci interesantno.

dreamers,

e bas nema zatvoreni bazen! a pitas sta ce mi? pa zato sto od Novembra do Maja ne mozes da se kupas na otvorenim jer je hladno. to je ipak visoravan na velikoj nadmorskoj visini. a ako pitas sta ce mi bazen uopste, svasta, pa u svakom razvijenom turistickom mestu imas, jer neko eto zamisli svasta smatra i kupanje delom provoda! ako se otkacis sa drustvom, popijete malo, zezate se, sta fali i bucnuti se malo negde? ali u LV necete imati gde, osim ako niste otisli u toku leta. meni je to bilo nezamislivo da jedan Las Vegas nema zatvoreni bazen za turiste, ili u najmanju ruku zatvoreni water park,a oni nemaju ni otvoreni! tek ga grade i iako je planirano da se otvori ove godine, pomerili su za 2013. zar nije malo pateticno da Jagodina ima bolji water park od jednog Las Vegasa?
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 19:14
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
e da! cuo sam za to. tu se odrzava i neko svetsko prvenstvo u tome, zar ne? bas sam nedavno upoznao jednog amera, koji se time bavi climbing-om, i koji mi je o tome pricao. to stvarno zvuci interesantno.

dreamers,

e bas nema zatvoreni bazen! a pitas sta ce mi? pa zato sto od Novembra do Maja ne mozes da se kupas na otvorenim jer je hladno. to je ipak visoravan na velikoj nadmorskoj visini. a ako pitas sta ce mi bazen uopste, svasta, pa u svakom razvijenom turistickom mestu imas, jer neko eto zamisli svasta smatra i kupanje delom provoda! ako se otkacis sa drustvom, popijete malo, zezate se, sta fali i bucnuti se malo negde? ali u LV necete imati gde, osim ako niste otisli u toku leta. meni je to bilo nezamislivo da jedan Las Vegas nema zatvoreni bazen za turiste, ili u najmanju ruku zatvoreni water park,a oni nemaju ni otvoreni! tek ga grade i iako je planirano da se otvori ove godine, pomerili su za 2013. zar nije malo pateticno da Jagodina ima bolji water park od jednog Las Vegasa?
Ti si to nesto mnogo siguran na osnovu jednog, zimskog boravka u Vegasu? Funny! Kao prvo, Las Vegas nije fun zimi i to svako ko zivi ovde zna. Zimi idu oni koji bi da stede novce...ti isti izbegavaju vikende u Vegasu i ono, odsedaju u hotelima van stripa. Ako ides u turisticki boravak u Vegas - ono, hoces u muzeje bla bla, onda nemoj da ides u Vegas. U Vegas se ide na besne zurke, pice i provod do zore i na bazene za "adults" only! Tamo se ide da se kocka, vristi za stolovima ko kod da dobija i da se totalno otkaci.

Bazeni - na stripu se bazeni greju na 75-85F - i rade regularno bez obzira koje je doba godine. Pri tom, Tropikana zatvori svoj bazen staklom preko zime i isto ga greje. Zatvoren bazen je i u Sahari. Da ne redjam sad od hotela do hotela ali cinjenicno stanje je da ne mozes da koristis bazen ako ne odsedas u tom hotelu. Tako da je sve jedno, zar ne?

Meni je Vegas u komsiluku i mi idemo non stop (pa cemo dreamerns i mi opet ovog avgusta) te valjda malo bolje znamo sta ima a sta nema u Vegasu. Mi idemo u avgustu uvek i vikendom strogo... sta da ti kazem - kad je covek spreman na fun, njemu je svud ok pa i svojoj dnevnoj sobi. Mislim - poredjenje sa Jagodinom ahahahah ajd' molim te
Reply With Quote
Staro 15.05.2012, 19:19
Proteran

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
kad je covek spreman na fun, njemu je svud ok pa i svojoj dnevnoj sobi. Mislim - poredjenje sa Jagodinom ahahahah ajd' molim te

upravo je to i moj point. ako znas da se provedes, ne treba ti ni Vegas. odnosno Vegas nije nikakav garant dobrog provoda.

inace, sta fali poredjenju? kad Vegas bude imao Water Park ko sto je gazda Palma napravio u JagodinU, neka se javi!

Reply With Quote
Staro 16.05.2012, 12:31
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Samo se cuvajte tigrova i Koreanskih mafijasa da ne bude zestok mamurluk (Hangover)
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja