![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mene opet cu ponoviti boli bas ko ce na meni da zaradjuje pa sto bi mi neko pruzao usluge prodaje za dzabe. Toga nema ni na internetu osim kad te placaju da testiras neke proizvode ako to negde ima. Bila to porodica Walton, porodica Miskovic ili X, Y, sve su to nijanse. Bogate se opet oni a ne ja na tome. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,da znam dosta ljudi sto gube glavu gde brze da potrose i kupone i pare,ali moras priznati da ustvari vecina ovde i bez kupona trose brdo para na stvari koje retko ili uopste nece ni koristiti,pa posle sve to ide sta u donaciju sta po garage ili yard sale.Moja poenta je bila da iako imamo stabilna radna mesta i ja i moj suprug,volim da znam gde mi ide novac,kupujem sta mi gde odgovara,u Walmart-u pretezno slatkise nista veliko ali i kad bi mi se dopalo nesto tamo ne bi se dvoumila da kupim-ko sto je napisao jedan od clanova,prvo ja da se sredim pa posle nekih 5,6,10 godina mogu da priustim sebi da se brinem o tome dali je ispravno kupovati u ovom ili onom marketu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pa objasni to ovima koji kazu "kupujte u Walmartu ako hocete da imate Miskovica u Americi", meni stvarno ne moras. ![]() inace je takodje poznato da je Miskovic izmislio i globalizaciju... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
inace, bas sam sad za vikend bio u Walmart-u i nakupovao gomilu super i vrlo jeftinih stvari. jedva cekam da idem opet.
![]() Long Live Walmart! |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja se spremam, samo da vidim hoce li kisa. Treba da nabavim neke garnisne i zavese, imam 22 prozora u stanu verovali ili ne, samo da odlucim koji dobijaju zavese a koji ne i da ih dobro premerim...
|
|
|||
|
|||
![]()
to si trebala landlordu da trazis da stavi. ne treba ti da kupujes zavese o svom trosku.
|
|
||||
|
||||
![]()
................... Zasto bi joj ja stavljao zavjese?
![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cekaj stvarno, ne mogu da verujem da su ti izdali stan bez zavesa?!? a 22 prozora? jesu oni normalni? jel fali jos nesto po stanu? jel imaju kvake? slavine? utikaci? prekidaci? ko zna na cemu su se jos stekali. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Debt free nacin zivota? | milosx | Stare teme | 11 | 13.12.2011 05:05 |
Chicago i početak života u njemu | D$D | Lokacije u USA | 53 | 31.01.2011 17:49 |
NYC - pocetak zivota u USA | kolja | Stare teme | 55 | 23.09.2010 15:44 |
Dreamerns Chicago - pocetak zivota u USA | dreamerns | Stare teme | 17 | 16.12.2008 19:57 |
![]() |