![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Zamolila bih za savet. Deca mi nemaju pasose, da li sacekati da se pasosi naprave pa tek onda popunjavati obrazac (10-15 dana) ili popuniti sada a brojeve pasosa poslati naknadno? Nemojte zameriti, ali znate kako je...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uradite pasose deci,pa onda popunjavanje formulara! Nije danas jedini dan za popunjavanje,tako da samo polako. A sto se tice DS 260, mora biti potpun i tacan da bi bio validan. Tako da samo opusteno i polako
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Hvala ti puno, malo si me smirila odgovorom. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Na zvaničnoj stranici Biroa za konzularne poslove (bukvalan prevod) http://travel.state.gov/content/visa...questions.html postavljeni su odgovori na neka često postavljana pitanja. Kada se pojavio neformalni DS-260 tj screenshots tog obrasca palo mi je na pamet kako je za njegovo popunjavanje potrebno dosta vremena i da to može da proizvede različite probleme. Srećom jedno od pitanj na koje postoji odgovor je i sledeće: "What happens if I need to step away in the middle of data entry?" (Šta će se desiti ako moram da prekinem u sred unosa podataka?) Ukratko, postoji dugme "Save" na dnu svake strane a na kraju formulara postoji dugme "Sign and Submit". Za svaku stranicu imate oko 20min da je popunite posle čega ističe sesija i gube se svi podaci koji su uneti posle poslednjeg snimanja. Ako rešite da prekinete unos na pola, samo se izlogujete i kada budete želeli da nastavite ponovo se prijavite sa svojim Case Number na početnoj strani Consular Electronic Application Center (CEAC). Svoj formular možete neograničen broj puta ispravljati dokle god ga ne pošaljete a ni onda nije sve gotovo jer se neke izmene mogu uneti uz asistenciju konzulata gde aplicirate. Još jedna stvar, sistem vam neće dozvoliti da pošaljete formular ako ste preskočili ili pogrešno popunili neko polje. Znači bez panike, možete odmah početi sa unosom a formular šaljite tek kada ste sigurno uneli sve podatke. |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav ljudi
![]() ![]()
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav exYU, nadam se da proche poplave...
i sada DS260.. pa mora li adresa prestoja, moze li neki hotel.. joj..znachi nishta od US... ------------------------- 2015EU00001xxx |
|
|||
|
|||
![]()
Pozrav exYU,
joj pomozite, adresa prestoja je zadolzitelnja sta da se pise... |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ne stavljaj nista ako ne znas gde ces biti samo N/A. Do intervjua ces znati gde ces i sta ces pa ces im reci. Mislim da ima negde objasnjeno.
|
|
|||
|
|||
![]()
ja sam odradio formular, jos jutros. skroz jednostavno. puno lakse nego sto sam mislio da ce biti. pitanja nisu uopste komplikovana ni teska za odgovoriti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law? ako odgovorim NO sta i kako treba da se objasni ????? HVALA!
|
![]() |
|
|
![]() |