![]() |
|
|
Porodične imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za porodične imigranske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poveli. Skrolaj podole, kje go najdesh.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nesakam da izgleda deka drug treba da mi naoga I cita bidejki 8 meseci niz pekol pominav ( ako vidis moi stari postovi ) ama jas nikako nemozam da najdam zatoa kolkavi prihodi treba da ima join sponsor za da pokrie cel iznos za moeto semestvo .Strav mie deka nema da uspeam jas da obebedam toj iznos bidejki ne sum vo USA . Dali vo prevod znaci deka join sponsor treba da ima ( ako se oni 3 + nie 4 = 7 ) I e zinsot 45912.Ili jas treskam Haos mie izvini Blagodaram uste ednas Last edited by MagedonMM; 12.05.2015 at 11:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
MagedonMM:
ako je sponsor samac + tvoja djeca , koliko imas djece: dvoje? = onda treba da ima za tri osobe ukupno. Ako je sponsor ozenjen (on + supruga) + tvoja djeca= za 4 osobe i tako...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala jos jednom nemam reci , Ako sam dobro razumeo ne racunamo se ja I supruga jer imamo GC ? I jos jedno pitanje posto mi nismo tamo I nema sanse za 2015 da imam taj prihod , dali je moguce da join sponsor samo on da ispuni taj uslov dali je dozvoljeno ? Mi da prijavimo da nemamo prihode I join sponsor da prijavi tax, prihode I ostalo . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i sestra potvrdjuje (poslala sam joj link na temu da vidi o cemu se radi):
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Porezi ne moraju da se prijave ukoliko je osoba zaradila manje od odredjenog iznosa. Kako da porez prijavi neko ko je zaradio $0, na primer? Proces je objasnjen vrlo dobro na sajtovima USCIS i NVC - nista vise i nista manje nije potrebno. Saveti tipa "bilo bi dobro" jer neko misli da je imigracione sluzbe briga ili da to uvecava sanse - nisu dobronamerni saveti i treba da se stavi da je vase licno misljenje. Napomena: NVC ne donosi nikakve odluke, provere da li je sve ispravno popunjeno, da li je trazena dokumentacija dostavljena i salju nadleznoj ambasadi. Sluzbenici nadlezne ambasade mogu da zatraze dodatnu dokumentaciju ili dodatnog sponzora. Sup.Mod. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala puno na info,pokusavam vec nekoliko puta da vratim na post ali toliko me boli ovo sve i to da to kako svi Vi uspevate da pronadzete sve neophodne informacije a ja vec tacno godinu dana svaki dan po 100 puta (ne spavam po celu noc) citam na svim mogucim stranama na sve moguce forume a radi se za moje dece, znaci stvarno ono iz duse boli me sve ovo, ali ne smem da se otkazem, moram zbog njih. E sad oko vaseg odgovora opet mi se pojavijo problem ili ocigledno sam glup ili neznam sta radim. Posto nismo u 2015 bili u USA nego idemo u novembru, odlucili smo se za join sponsor (dobili smo pozitivan odgovor za i130) i po nekoj proceni intervju za decu bio negde 11.2016 (sada se rade 9.2013 to sto pratim) E sad imam molbu do vama za odgovor : Dali taj koi bi nam bio join sponzor ne treba nikad do sada da je bio spozor ili u momentu kad ja treba da predam i 864 jer sada u 2015 radi sa svoju suprugu. A za moju decu bi se radilo 2016.Dali on odpada kao opcija. I ako nije opcija ako nadzemo drugog koi bi nam bio sponsor posto se rade dve aplijacije za dvoje deca dali to znaci da join sponzor treba da ima prihod (njegova familija plus nase jedno dete) za jednu aplikaciju ili njegova familija plus dve nase dece da bi se dobio iznos. Plasi me dali za moje dve dece je 30312 (ili 60624) Jao stvarno sam se pogubio znaci haos mi je a znam da sam citao da je 5200 za svakog narednog clana. Hvala svima sto se maksimalno trude da mi pomognu stvarno izvinite i neznam... Izgledam kao polu pusmeni covek koi nezna ama bas nista a ubio sam scaki dan da uspem da dodzem do svih pristupnim infprmacija. Pozdrav dobri ljudi |
|
|||
|
|||
![]()
Niko ne moze sve da zna, zato i postoji ovaj Forum - tu smo da pomognemo. Kao sto rece MikiSA gore: vi treba da popunite I-864 za svako dete ponaosob, a co-sponsor takodje popunjava I-864 - izuzezev u situaciji opisanoj dole, kada popunjava I-864A.
Household je vase domacinstvo - u jednoj kuci moze ziveti vise domacinstava, znaci ne brojite vi svakog ko zivi na istoj adresi. Da bi bilo lakse za shvatanje - ko bi vam bio na poreskoj formi taj vam se racuna u household. Znaci vi i vasa supruga - ako vas je neko drugi naveo u svojoj poreskoj prijavi i zive sa vama, onda se i te osobe broje. Napr. ako su vas roditelji ili brat ubacili kao dependents i svi zivite zajedno, onda i njih brojite. U suprotnom, samo vi i supruga. Takodje, ako napr. brat zivi sa vama u istoj kuci i njegov novac racunate u svoj prihod, onda ga brojite u clanove domacinstva bez obzira na poreze. U ovoj situaciji on popunjava I-864A. Ukoliko je za nekog popunjena ranije I-864 forma a taj neko nije uzeo drzavljanstvo ili nije odradio 40 SSA poena (10 godina min), onda se i ta osoba racuna u household. Koliko je para potrebno zavisi znaci od svega gore navedenog. Primer za co-sponsor: Part 1: 1d - I am the only joint sponsor. Part 2: Jedno od dece i adresa Part 3: 1. Yes, I'm sponsoring principal immigrant. 2. Ostaje prazno jer je drugo dete pod drugom peticijom - ovo se popunjava samo ako je peticija recimo brata a sa njim dolaze i clanovi njegove porodice - znaci oni se navode jer su pod istom peticijom. sve ostalo u Part 3 je takodje prazno. Part 4: Licni podaci Part 5: Clanovi domacinstva - niko se ne broji dva puta!!!! Ubaci 1 za imigranta Ubaci 1 za sebe Ubaci 1 za supruznika Ubaci broj dependents: roditelje koje izdrzava ili deca iz prethodnog braka - tu je pretpostavljamo nula Ubaci broj sponzorisanih do sada - koji su postali rezidenti u medjuvremenu, ako je popunjena samo forma a nisu usli u zemlju onda se ne racuna. Supruga je vec brojana gore tako da nema veze ni da li je za nju popunio formu. Pretpostavljamo da je i ovde nula Ubaci broj osoba ciji prihod koristi a zive sa njim - braca, sestre, roditelji. Pretpostavljamo da je i ovde nulaSabirite broj osoba i pogledajte koliko novca treba. Za nekoliko dana bice otvoren poseban Forum za porodicne vize i bice objasnjen ceo postupak. Sup.Mod. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visa Bulletin | xeg | Uputstva za dobitnike | 2301 | 06.06.2021 16:57 |
H1B visa | hope | Ne-imigrantske vize | 1 | 29.06.2012 16:50 |
E2 Business Visa | botexag | Vaša strana | 1 | 07.02.2011 20:18 |
DV2 visa | Smith6000 | Stare teme | 3 | 16.11.2010 07:05 |
Diversity Visa Lottery or...? | djon | Stare teme | 6 | 06.10.2010 20:44 |
![]() |