![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Odlaganje razgovora u ambasadi - odlaganje vize » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ustvari nema veze zvaću ambasadu to je naj sigurnije u svakom slučaju hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Ja cu sutra zvati ambasadu i pitati kako funkcionisu stvari oko odlaganja. Interesuje me na koliko moze da se odlozi i da li se odmah zakazauje novi termin ili moras da cekas kad ti oni odrede... Ukoliko saznam sutra nesto korisno, javljam!
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kada sam ja odlagao, potrebno je samo da kazem termin kada meni odgovara i oni su rekli ok... Nikakva procedura, nikakva komplikacija, ogranicenja, nista? I isti dan mi poslase e-mailom iz ambasade zvanicnu potvrdu o odlaganju intervjua sa novim datumom... I tacno su znali u roku od - odmah - kad imam interview, cim sam im rekao ime, i odmah me vec pitali nesto iz moje prijave, kao da su samo na mene cekali da ih pozovem da bi me to pitali?? Oni kao da se pripremaju za svakog kandidata posebno, proucavaju prijavu ili tako nesto...?
|
|||
|
|||
![]()
Ali ti si odlagao za 10ak dana a ja bih odlozila za 2-3 meseca...
Imam zakazano za 18 nov a ja bih ga odlozila za kraj feb - mart...
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da njima duzina odlaganja ne igra apsolutno nikakvu ulogu, to je sve do tebe koliko si ti spremna da rizikujes, ukoliko se vec moze govoriti o neko riziku, da nestane brojeva. Licno mislim da rizik jos uvek ne postoji, niti ce u januaru i februaru. I ja cu ponovo da odlozim, verovatno za isti period kao i ti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
27.11.2009-Prijava za DV2011 24.05.2010-Stigla prva koverta 05.06.2010-Formulari poslati u Kentaki 10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki 05.10.2010-Stigla druga koverta 02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D" 23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize ![]() 23.05.2011-Vežite se polećemo |
|
||||
|
||||
![]()
........ha ha.....izgleda da mi je i kucanje pomalo "zardjalo" pola slova progutah.....
27.11.2009-Prijava za DV2011 24.05.2010-Stigla prva koverta 05.06.2010-Formulari poslati u Kentaki 10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki 05.10.2010-Stigla druga koverta 02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D" 23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize ![]() 23.05.2011-Vežite se polećemo |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I, da, ja sam sa njima pricao na engleskom, ali ja zivim u stranoj zemlji pa sam mislio ako vec govorim strani jezik ajd nek bude engleski (a ne madjarski), ipak je to US ambasada, mada ni jedan od ljudi koji su mi se javljali (zvao sam vise puta) nije bio amer, sve su bili madjari, tj. znali su lokalni jezik, verujem da je tako i u Beogradu. Al' koj ce ga znati..? Ti probaj, pa ako ne znaju srpski, trazi nekog ko zna, sigurno ima neko.
ambasada, razgovor |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta je potreban i dovoljan uslov da bi se izašlo pred službenika u ambasadi | greenie | Intervju (interview) - Ambasada | 185 | 04.08.2017 14:31 |
Vencanje pre razgovora u Abasadi?Da ili ne? | After80 | Intervju (interview) - Ambasada | 18 | 18.07.2012 19:14 |
![]() |