![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=VonTuzni;19663]hahaha... Bas si me nasmijala!!i je prvi put da se prijavljujem i nadam se da necu imat problema sa svojim tzv. sretnim brojem. Za sada sam ga spremio samo na jednom mjestu ali mozda ako pocnem vjeroavti u caralo baralo onda cu ga zapisati 100 puta ako treba..
Sretno i tebi i vidimo se u USA... :wee::bravo:[/QUOTE] Drago mi je da sam barem nekom izvukla osmijeh danas :):):bravo::bravo:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19645]E lover, vidis i to cu uraditi za svaki slucaj, ko zna gdje cu biti 01.05, a mail se moze provjeriti i sa moba...:obrva::obrva:[/QUOTE]
Jesi li kontala da pored skrivenih brojeva po kuci, mail-a, stampanja, podijelis i familiji na cuvanje a ujedno i ovdje pojedinim forumasima:grin:
|
||||
|
||||
![]()
Ne bi bilo lose zakupiti par sefova po razlicitim bankama i ostaviti papire sa CN u njima :RRofl::RRofl:
|
|
|||
|
|||
![]()
ZNAM!! Istetovirat cu si broj !!! Tako je uvijek uz mene, a nece mu se nista desiti..taman ce da stane pored vile na ledjima :obrva::obrva::obrva: Hahah salim se naravno, Olivera uzela si mi recenicu iz usta :)
Lover, jesi li to mislio na sebe pod ''pojedinim forumasima'':grin::grin::grin:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19670]ZNAM!! Istetovirat cu si broj !!! Tako je uvijek uz mene, a nece mu se nista desiti..taman ce da stane pored vile na ledjima :obrva::obrva::obrva: Hahah salim se naravno, Olivera uzela si mi recenicu iz usta :)
Lover, jesi li to mislio na sebe pod ''pojedinim forumasima'':grin::grin::grin:[/QUOTE] Ma nije problem da i kod mene bude CN. Ima tu jos forumasa, npr. i Score se ponudio. :grin: Imam super prijedlog. Izbaci ga na topic, da ga svi vide, tako ga nikada neces zaboraviti:lool::rofl:
|
|||
|
|||
![]()
Broj je na sigurnom, a mi lagano odosmo od teme, da nas ne optuze za OT, necemo vise zauzimati temu:;D::;D::;D:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19674]Broj je na sigurnom, a mi lagano odosmo od teme, da nas ne optuze za OT, necemo vise zauzimati temu:;D::;D::;D:[/QUOTE]
Ok, necu vise! Nego, ove godine je nesto manje ljudi prijavljeno zbog skracenog vremena prijavljivanja ili mi se to cini!?:wtf:
|
||||
|
||||
![]()
Vrlo moguće, a i manje njih će prihvatiti zelenu kartu jer se više koverta ne šalje, te će se samo oni istinski zainteresovani setiti da je "pokupe".
|
|||
|
|||
![]()
Meni bi puno znacilo da bude prvog maja, a ne jula...:blink::blink:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Isabelle;19693]Meni bi puno znacilo da bude prvog maja, a ne jula...:blink::blink:[/QUOTE]
Meni bi najvise znacilo da me izvuku,pa kad god to bilo! :grin: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
"Confirmation page" pitanje? | dare_ns | Stare teme | 2 | 25.11.2009 11:30 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |