![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo sve rucno popunili crnom hemijskom olovkom,stampanim slovima i potpisali druge stranice na oba formulara.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam potpisala svojerucno...ne vidim smisao potpisa kompjuterski, kad su te vec pitali za ime i prezime da ukucas u predhodnim pitanjima...A zna se sta je potpis...uzmes olovku i potpises...Bar ja to tako vidim...Ali ne mislim da je greska i da se ukuca u kompjuteru, ali nekako mi je ozbiljnije da stavis svoj potpis...a ovako ti svako moze popuniti...
![]() ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
10. Permanent address in the United States where you intend to live, if known (street address including ZIP code). Include the name of a person who currently lives there. i 11. Address in the United States where you want your Permanent Resident Card (Green Card) mailed, if different from address in item #10 (include the name of a person who currently lives there). Predvremeno vi blagodaram pozzz |
|
|||
|
|||
![]()
Ako sam te dobro shvatila, pitas sta da odgovoris na ova dva pitanja za adrese...Jednostavno ako znas gdje ces prvo zivjeti, i kod koga da ti posalju green card, onda napisi te adrese, ali nije neophodno sada odmah to znati, tako da ako nemas tu informaciju samostavi N/A....Not aplicable..
![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bolje upiši N/A, pa trazi do oktobra nekog, neces biti ni prvi ni poslednji. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Podobro da ne pisuvas nisto, nema steta ako gi ostavis prazni tie dve polinja ili napises to be confirmed ili nesto slicno vo ovaa faza. Podobro vo sekoj slucaj odosto davanje adresa od nekoj koj nelegalno prestojuva. |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi, poslao sam dokumente u Kentucky prije 3 dana sa DHL-om i na netu pise da je pratka stigla. Ali za svaki slucaj sam poslao e-mail u Kentucky Consularni Center samo da mi potvrde dali je stigla moja posta (naveo sam broj pod kojim sam izvucen) i nije proslo ni 10 min. odma sa dobio Reply. ali Vas pitam dali ovoj odgovor znaci da je moje pitanje (e-mail sta sa poslao) upucen u neku grupu (kao sto pise dole u e-mail koji su mi poslali) ili ovo znaci da su primili postu od DHL? Jer netko slao e-mail u Kentucky da mu potvrde dali je stigla njegova posta? I ako je, za koliko dana ti potvrde da su dokumente stigli? Evo kako izleda e-mail sta su mi poslali:
Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they can be found here: http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html. This is an automated message, please do not reply. Thank You, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ The Kentucky Consular Center Hvala unapred na moguce odgovore. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kao sto vidis to je automatska poruka,sacekaj jos malo,sigurno ces dobiti odgovor da li je tvoja posiljka stigla,ipak im treba vremena da provere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Olivera77 je vec odgovorila!
![]() Znaci cekaj uskoro ces dobit odgovor. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
Od ilegalnog do legalnog statusa - procedura Zelene karte! | Marija | Prva koverta | 8 | 09.05.2008 19:45 |
![]() |