![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE]Ona je to upravo uradila sto nije bilo lepo s njene strane[/QUOTE]
Oh da sada cemo suzice da sakupljamomo u bočici, jer je neko malko povređen. [QUOTE] Nema pajetnijeg posla i samo gura nos tamo gde joj nije mesto! [/QUOTE] Ti stvarno nemaš POJMA šta pričaš, pročitaj forum pa se javi za jedno 5 dana kada to obaviš. Molim da se stavi katanac na ovu temu. Generacije koje se sada javljaju za prijavu lutrije nisu zaslužile da se jedna reč o prijavi posveti više. Što je puno puno je, svake godine .... svake godine gomile šupljih glava koje nisu navikle ništa da čitaju (po slobodnoj proceni od lektire iz osnovne škole i eventualno puškica za ispite ništa dalje nisu pročitali). Postavljaju pitanja bez razloga na teme o kojima je toliko puta pisano na sve strane, ali neee uvek je lakše nekoga cimati nego uzeti prelistati i pročitati. Ne pitajte se zašto je ovakav prijem novih članova. Odgovor je vrlo jasan UZMI I PROČITAJ NEŠTO U ŽIVOTU, MAKAR TO BIO I OVAJ FORUM! |
|
||||
|
||||
![]()
"Gura nos" - oooo, Boze, Boze...
Procitaj malo forum pa ces videti da je Zana zvala i slala mejlove raznoraznim ustanovama kako bi pomogla nekom clanu. Cak je i zvala telefonom neke agencije u USA da proveri kako rade kako jedan par ne bi otisao u nepoznato.... Sve to pise na forumu, samo citajte pa onda postavljajte dijagnoze... Ne zelim da je branim, moze ona to i sama samo me nervira ljudski bezobrazluk... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24858]Ne bitno je! Ljudi samo gledate tudja posla! Ako ste voljni da odgovorite na pitanje onda to uradite na pravi nacin a ne ismejavajte ovde ljude bez razloga. Nemojte da smarate glupim odgovorima. A koliko vidim ova zana ne izlazi sa ovog foruma. Nema pajetnijeg posla i samo gura nos tamo gde joj nije mesto![/QUOTE]
Bez uvrede, ali svojim komentarima sama sebe ismijavas i mislim da se Zana ponijela fer prema tebi kad ti je rekla ono sto smo svi pomislili kad smo procitali onaj clanak iz news.net sto si postavila, a i ostali komentari ti ne sluze na cast. Prosto je bezobrazno da neko ko ima ukupno 4 posta a da pri tome ne zna 2 recenice ispravno napisati, govori nekome ko ima blizu 1000 postova i ko je svojim komentarima pomogao masi ljudi da "gura nos tamo gdje joj nije mjesto"! |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi sta je vama pa nije kraj svijeta ako ima i neko glupo pitanje,obzirom da sam i ja koji sam novi ovde vjerovatno postavio neko glupo pitanje ako do sada i nisam ali ne namjerno ......vjerovatno cu postaviti nesto sto je napisano milion puta ali ne zbog neke bezobrazluka i sl.....ta pa bezveze sada da se prepucavaju ljudi na forumu.......mislim da ljudi imaju strah da ne zabrljaju nesto....super je ova tema :blink::blink:ali imam osjecaj da skrecemo sa nje ........pozdrav svima
|
|
|||
|
|||
![]()
U potpunosti se slazem sa tobom albertas . Samo ovi ljudi ne kapiraju sta sam htela da kazem ali dobro njihova stvar...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24870]U potpunosti se slazem sa tobom albertas . Samo ovi ljudi ne kapiraju sta sam htela da kazem ali dobro njihova stvar...[/QUOTE]
ma sve je to ok,ti samo nisi dobro prostudirala da je onaj text supljak......a sto se tice starih clanova na forumu i njih razumijem posto na forumu ima more pitanja i 2 mora odgovora:grin:mislim da se trebamo fokusirati sada na prijavu koja ce uskoro.....:obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
Da, uskoro! Polazem puno nade da ce izvuci mene ili supruga! Makar i za par godina :). Bila sam 2008. god u USA preko programa Work & Travel i jako mi se dopao zivot u Americi. Sutra bih se bez razmisljanja spakovala i preselila tamo negde, uh!
|
|
||||
|
||||
![]()
Svi se nadamo boljem zivotu.....pogotovo ljudi sa malom djecom ili oni koji cekaju djete...pa i neki malo stariji uopste nije bitno...stvar je u tome da postoji volja za zivotom!Na ovome forumu ima ljudi raznih profila...sa parama,bez para,obrazovanih i onih koji to nisu.....svi djele istu zelju koja se zove BOLJI ZIVOT ZA MENE I MOJU PORODICU....isto tako vidim da ovde ima ljudi koji su se prijavljivali vise puta i nisu odustali i na kraju dobili...tako da samo naprijed......zelim nam svima puno srece!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala, takodje! Ne treba odustajati! Ako se ne pokusa, ne moze se ni dobiti nista. A ovde ne mozemo nista da izgubimo, samo da dobijemo, uz malo srece!
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mene posle par dana nekog putovanja, iskreno dosta sam se ismijao citajuci cini mi se kao nikada do sad. Vidim da se zakuvalo pa da i ja ubacim koju pametnu sa strane ali ne odavde nego odande. :grin:
Kad sam ja na redu za preuzimanje GC? Vidim nove informacije da su vize odobrene gratis pa da i ja nesto ucinim za sebe da lagano prosetam do ambasade i pokupim vize za my family! A jel treba platiti te vize ili je i placanje viza na Obamin racun?! :woohoo: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |