![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
100% moze u Bank of America samo sa pasosem. (samo nece svi sluzbenici znati da to urade) probati u nekoliko ekspozitura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kako podici neku kreditnu sa vecim limitom??
Sta da radim s 200 dolara ![]() __________________ Uskoro "DEJLI VLOG" iz Čikaga >>> Putujuce Duce ![]() DV2017 - Not Selected DV2018 - Selected CN: 2018EU00021xxx DS260: Septembar 2017 Lekarski: Avgust 2018 Intervju: Avgust 2018 |
|
|||
|
|||
![]()
Vise od 500$ tesko da ce bilo ko da da bez kreditne istorije. Meni iako supruga ima 100 godina racun u BoA, pre godinu dana je dobila 500$ limit i morala je da plati clanarinu-aplikaciju oko 50$. Nakon godinu dana su povecali limit na 2500$.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam danas bio u Bank of America u 2 branse, u obe sam dobio isti odgovor
Za otvaranja racuna je potrebno sledece : *2 vrste ID -moze socijalni i pasos ali jos mi nije stigo prvi, a SSO mi je predaleko da odem da pitam za broj *USA broj mobilnog *USA adresa - s tim sto kada sam pitao da li je dovoljno sto imam adresu na ovom confirmation page-u od apliciranja za SSN, sluzbenica je rekla ne. Potreban im je lease agreement, sto naravno nemam jer sam tek pre nedelju dana stigao. Aleksandar napisao da je moguce otvoriti racun u Citizens bank, tako da cu i tamo probati ovih dana
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam otvorio racun u BoA sa pasosem, socijalnim, broj mobilnog neki za net na koji nemoze ni da stigne poruka ni da se pozove tada jer drugi nisam imao (kada sam uzeo broj posle nekoliko dana sam promenio na netu broj, to su mi i oni rekli da moze), a za USA adresu su mi prepisali sa socijalnog broja, stim sto je moj brat bio pored mene, i on je samo rekao “da na toj adresi zivi”, i to je bilo to..
A da, trazili su mi i drugi neki dokument, da bi bili sigurni, dao sam im srpsku vozacku dozvolu ![]() I da oni su nasli da sam 2016 potpisao nesto sa BoA u Americi, nasli neki moj potpis na netu ili ne znam ni ja gde i kazu mi bio si ovde 2016, a ja prvi put u zivotu usao pre mesec dana u USA 😀😀 Zbunili su tako i mene i njih ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ja danas bio u Chase i otvorio account.
prvo bio kod njih i pored ssn, greencard i pasosa trebalo mi je i dokaz na kojoj adresi boravim ovde sto je bilo i problem i u DMV (isto danas) ali tetka iz banke mi je rekla da posto sam zaposlen odem do firme da mi otshampaju podvrdu gde se tacno vidi moja adresa ime i prezime i kako oni potvrdjuju da radim kod njih. otisho do firme za 5min devojka iz rachunovodstva mi uradila to, trk nazad u Chase i sve gotovo za 30min, stime da mi je aktivirala i aplikaciju za mobilni i online banking za PC, dobio i 3 cheka a i debitna kartica ce mi stici za nedelju dana, uz sve ovo depozitirao sam i svoj prvi paycheck ^^ plus, ishtampala mi je stanje na rachunu gde se vidi adresa i ime tako da cu sa tim da probam u DMV. kaze i ona da sve zavisi i ko radi taj dan tamo, kod nekih je proslo to kod nekih ne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Meni durgarica uradila autorizaciju pre oko mesec dana i Kreditcarma i Fico score preko banke mi izbacuju da nema nikakvih podataka tj ne mogu da me pronadju |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |