![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kad osvane već čuveni 1. Maj kao prvo i kako ide red odlazim sa društvom na roštiljanje... do tad pokušaću da ne razmišljam o izvlačenju...po povratku u stan proveriću kakva je situacija... ako budem izvučen nastaviću da pijem i slavim a ako ne budem izvučen nastaviću da pijem ali i pomalo tugujem... nadam se prvoj varijanti ... do tada svima puno sreće i da nas što više pozeleni ( da se ja pitam svi sa foruma ;) ) :papa:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=zdravko80;28153]Kad osvane već čuveni 1. Maj kao prvo i kako ide red odlazim sa društvom na roštiljanje... do tad pokušaću da ne razmišljam o izvlačenju...po povratku u stan proveriću kakva je situacija... ako budem izvučen nastaviću da pijem i slavim a ako ne budem izvučen nastaviću da pijem ali i pomalo tugujem... nadam se prvoj varijanti ... do tada svima puno sreće i da nas što više pozeleni ( da se ja pitam svi sa foruma ;) ) :papa:[/QUOTE]
Drugim riječima, jedino je cuga 100% izvjesna! :grin: Sviđa mi se ovo, mislim da ću prepisati! :da: Hajd' uzdravlje svima i da bude što više razloga za slavlje! :beer:
|
||||
|
||||
![]()
Festival američke kulture u Sarajevu
od 18.04.2012. do 22.04.2012. [url]http://www.city.ba/puls/1198-festival-americke-kulture-u-sarajevu[/url]
|
|||
|
|||
![]()
Znaci prvi maj, bas sam htela da pitam kad moze da se proveri. Ja sam vise i prestala da se nadam. Ne znam vise ni koliko puta sam se prijavljivala, da li od 2003, 2004, 2005 nemam pojma stvarno...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=vuxanne;28490]Znaci prvi maj, bas sam htela da pitam kad moze da se proveri. Ja sam vise i prestala da se nadam. Ne znam vise ni koliko puta sam se prijavljivala, da li od 2003, 2004, 2005 nemam pojma stvarno...[/QUOTE]
Pa zar ti, vuxanne, ganjaš DV lutriju? Mislila sam da je kod tebe sve riješeno, obzirom da si 6 godina u USA i da si profesor na fakultetu.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NightSky;28491]Pa zar ti, vuxanne, ganjaš DV lutriju? Mislila sam da je kod tebe sve riješeno, obzirom da si 6 godina u USA i da si profesor na fakultetu.[/QUOTE]
Naravno da ganjam. Nemam ja zelenu kartu. Dosla sam na F1 studentskoj vizi na kojoj sam bila sve do ovog januara. Sad sam na H1B vizi. Nije ovo Kanada da dobijes samo na osnovu boravka drzavljanstvo. Imaju drugacija pravila nazalost. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=vuxanne;28504]Naravno da ganjam. Nemam ja zelenu kartu. Dosla sam na F1 studentskoj vizi na kojoj sam bila sve do ovog januara. Sad sam na H1B vizi. Nije ovo Kanada da dobijes samo na osnovu boravka drzavljanstvo. Imaju drugacija pravila nazalost.[/QUOTE]
Hm, nije ni čudo što ima oponenata lutrije... Neko godinama živi i radi u USA i bori se za GC pa se ne izbori, a neko je dobije slučajnim odabirom. Uglavnom, sretno nam svima! Već odbrojavamo na prste jedne ruke!
|
||||
|
||||
![]()
joj, blago vama...ja radim za prvi maj. Tako da cu tek uvece kad dodjem kuci saznati rezultate :smrc:
ne znam dal cu izdrzati do tad :grin:
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=oskark;28508]joj, blago vama...ja radim za prvi maj. Tako da cu tek uvece kad dodjem kuci saznati rezultate :smrc:
ne znam dal cu izdrzati do tad :grin:[/QUOTE] Kad oni uopće postavljuju rezultate, po kojem vremenu? Pretpostavljam po nekom američkom iza ponoći 30.aprila, jer ja sam prošle godine provjerila 1. maja ujutro (oko 10h po našem vremenu) i bili su rezultati. Naravno, 10-ak dana kasnije su poništeni, pa k'o da i nisu... :ohman: Tako da možda uspiješ provjeriti prije posla. Nadam se da ovaj put neće biti trzavica kao prošle godine. Ipak treba sačuvati brojeve, za svaki slučaj.
|
|||
|
|||
![]()
Trebalo bi da izbace rezultate u 18 h po nasem vremenu. :bravo:
Da, da odbrojavanje je pocelo. Ajd nek nam je svima sa srecom. :beer: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |