![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se tice ove suspenzije, nema veze sa Srbijom, a navodno svi termini za vize su otkazani par meseci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hvala na odgovoru, u svakom slucaju da znam da mi garantno pismo ne znaci nista za neki drugi put
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo. Dali usred ova pandemija, ima neki iskustvo o vlez u USA s turisticka viza B1.B2? Svakako ako se ide preku Srbija ili Turska? Dali se primaju turiste? Hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi,da li znate da li se moze predati zatev za turisticku vizu u Srbiji,koliko sam cuo to je stopirano bilo,ne znam da li je jos?
Ima li kakva informacija,da li je neko skoro pokusao? |
|
|||
|
|||
![]()
I dalje ambasade ne izdaju turisticke vize, a i kad pocnu sigurno nece biti termina bar dva-tri meseca.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala,nasao sam i ja podatak,samo u hitnim slucajevima izdaju
|
|
||||
|
||||
![]()
Izgleda da se ukidaju vize za državljane R. Hrvatske do kraja godine tj. do kraja godine bi trebalo da se potpiše sporazum...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ukenjala ih korona, mi smo po tom pitanju katastrofa iz godine u godinu zbog ovih sto ostaju na crno sve vise i vise.
|
|
||||
|
||||
![]()
Baš sam gledao za Srbiju procenat odbijanja do 2016. je bio oko 15%, ali od 2016. je preko 25%, 2019. je bio preko 30%. Inače, Vučić je u Vašingtonu, kada je potpisivao onaj sporazum prošle godine, pomenuo ukidanje viza, kao samo treba neka oprema na aerodromima da se instalira, čak su i mediji na Kosovu javili da je navodno ukidanje viza za građane Srbije i Kosova deo sporazuma, ali je to Grenel demantovao kasnije.
Takođe i što se Kanade tiče, mi imamo jedan od najstrožijih viznih režima. Većina evropskih zemalja ima bezvizni režim, a ove siromašnije imaju režim gde je dobijanje vize čista formalnost, dok je u Srbiji i dalje onaj sistem od pre 20 godina, pozivna pisma, milion papira vezanih za imovinu, primanja i sl. |
|
|||
|
|||
![]()
Svake godine raste procenat odbijenica za po 2-3%. Nama da damo Kosovo, Vojvodinu i Rasku oblast ne bi dali estu, to on lozi ljude, kakva crna oprema na aerodromu ima veze sa ukidanjem viza...
|
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |