![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Hajde ako ko uhvati podatke koliko je selektovano ove godine, da nece biti slucano dodatnogizvlacenja u sto sumnjam i slicno, nek postavi.
|
||||
|
||||
|
Drugi put duplo nista.
Sretno svim dobitnicima.
|
|||
|
|||
|
ljudi ja kako vidim niko nije dobio ili nesto nije u redu uili je neka fora
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo nezvanicno na Ukrajinskom forumu kazu opet 125000 selektovanih za 2015, videcemo dal ce jos neko da potvrditi.Nadamo se sto vecem broju sa nasih prostora
|
|
|
|||
|
|||
|
Nije nikakva fora, fino je receno da se realno ocekuju 2 max 3 osobe sa naseg spiska. Te osobe ce se i javiti samo polako, nemaju svi vremena i volje da odmah trce da provere. Prosle godine cini mi se ni posle 7 dana od 1. Maja nije bilo dobitnika sa spsika medju registrovanima na forum do 1. Maja. To sto su nasa ocekivanja velika i mnogi misle da je dovoljno registrovati se na forum sacekati Maj i dobiti je pusti san.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vala ko je u Ukrajini dobio,sigurno je srecan do neba!
|
|
|
||||
|
||||
|
HAS NOT BEEN SELECTED
Prvo izvlacenje i duplo nista za suprugu i mene... U svakom slucaju idemo dalje i igramo se ponovo na jesen. Sretno svim dobitnicima.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi glavu gore i bez preteranog razocarenja ipak nije smak sveta... Svi smo se potajno nadali da bi mogli biti izvuceni ali ipak je ovo lutrija i to bi bilo isto kao da smo kupili tiket za loto i da ocekujemo sedmicu da nas pogodi!
|
|
|
|||
|
|||
|
I kod mene duplo ništa.
Međutim, ja ne očajavam. Ljudi kažu: ko zna zašto je to dobro i ja u to vjerujem! Naravno, dobitnicima čestitam! |
|
|
||||
|
||||
|
opet ništa....nadamo se da lutriju neće ukinuti i da će ostati zauvek u ovakvom obliku....igramo dok nas ne izvuku, makar to bilo 20 godina
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
![]() |
|
|
|