![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
puno srece svim forumasima u lutriji za 2013,dobitnicima cestitam unapred......i eto mene i moje supruge sa vama sledece godine
|
|
|||
|
|||
![]()
Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...
Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081: Broojimo sitno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NightSky;28510]Kad oni uopće postavljuju rezultate, po kojem vremenu? Pretpostavljam po nekom američkom iza ponoći 30.aprila, jer ja sam prošle godine provjerila 1. maja ujutro (oko 10h po našem vremenu) i bili su rezultati. Naravno, 10-ak dana kasnije su poništeni, pa k'o da i nisu... :ohman:
Tako da možda uspiješ provjeriti prije posla. Nadam se da ovaj put neće biti trzavica kao prošle godine. Ipak treba sačuvati brojeve, za svaki slučaj.[/QUOTE] Pa kazu ovako : [B]DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012. [/B] Ako je gmt-4 to je kod nas onda 17 h ili ti 5 sati popodne. Znaci da bi trebalo da budu rezultati vec u 5, ako nisu nesto zeznuli, jer svi njihovi gradovi pocinju od gmt-5, a to je kod nas 18h. jer smo mi gmt+1.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim,i da svima nama pozelim srecu!:1081::grin:
Ja iskreno ne mogu da docekam,ovih par dana mi traju ko zadnjih par meseci.:) |
|
|||
|
|||
![]()
Ja zivim u Eastern Daylight Time. Podne ovde je tu 18 h popodne.
[URL="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Timezones2008_UTC-4.png"]klikni da vidis sliku dobre rezolucije[/URL] [URL="http://wwp.greenwichmeantime.com/gmt/gmt-4.htm"]link za trenutno vreme u EDT (GMT-4) zoni[/URL] [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/54/Timezones2008_UTC-4.png/800px-Timezones2008_UTC-4.png[/IMG] |
|
|||
|
|||
![]()
I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa: Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :) Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :( Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;28554]Heyy evo i mene...Sad se svi skupljamo lagano, k'o da je godisnjica mature hehehe....Ne znam da li me se neko sjeca, ali i evo i ja cekam sad rezultate i ja i muz aplicirali...
Pa vidjet cemo....Svima zelim mnogo srece..:1081::1081::1081: Broojimo sitno...[/QUOTE] Pa ti mene prozivala pre par meseci kako me nema :belj: Ajd sve najbolje :1081: :1081: :1081: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=oskark;28556]Pa kazu ovako :
[B]DV 2013 Program: Beginning on May 1, 2012 at noon Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), entrants from DV 2013 (those who submitted entry between October 4, 2011 and November 5, 2011) may check the status of their entry using the confirmation number through Entrant Status Check on the E-DV website. Be advised that additional DV 2013 entrants MAY be selected beginning October 1, 2012. [/B] [/QUOTE] Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=zdravko80;28560]I ja cekam nestrpljivo 1. Maj ... :)
Svim forumašim puno sreće i da pozelenimo :papa: Vuxanne koliko sam ja skontao mi možemo proveriti rezultate od 18 h :) Uh ... neće mi ove godine prijati prvomajski roštilj :( Najbitnije mi je da izvlačenje prođe ok ... Ne bih voleo da me izviku pa posle ponište i u drugom krugu ništa, kao jednom momku iz Sapca koji je prošle godine bio izvučen, on napravio taj dan veselje za familiju da bi posle poništili... Samo da sve protekne kako treba ;)[/QUOTE] Zemljak neki :) Ja znam za jednog kog su izvukli, al' je odustao, zbog finansija. Počinju da me rade neki leptirići u stomaku :smrc: U stvari, ja sam potpuno ubeđen da ću da izvisim ovaj put. Onako intuitivno.. :( Ajd' pa svima sa srećom! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Zana;28564]Jesam ja to zbunjena, ili do sada nisam dobro citala - ali ja prvi put sad vidim da postoji mogucnost da oni naknadno izaberu jos neke dobitnike u oktobru? Jel to bilo i prosle godine? Sta mu to sad znaci sad i od cega li zavisi... I gde je to? Ne vidim na zvanicnoj strani... Oooops, edit, evo nasla sam! Ali i dalje ne razumem :)[/QUOTE]
I ja sam na to naleteo pre nekoliko minuta, i reko bas da vidim da li je ovde neko video isto obavestenje :D Ima i ovaj deo: Entrants in the Diversity Visa 2013 program may check the status of their entries through Entrant Status Check on the E-DV website beginning on May 1, 2012 through September 30, 2013. Please remember to keep your confirmation, since more DV 2013 entrants may be selected on October 1, 2012 I meni nije jasno... Da li ocekuju mali odziv? Pa planiraju jos jedno izvlacenje 1. oktobra :wtf: Ili mozda ce biti 2 ture po 25k? |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |