ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 29.04.2012, 22:29
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;28586]Jasno je svima da je obavestenje zvanicno jer je postavljeno na zvanicnoj stranici. Problem je sto nije dodatno protumaceno, pa je kao takvo [B]bezvredno i beskorisno[/B].[/QUOTE]

Sto tako negativno :no:?

Ako te ne izvuku u maju, malo je jos nadas do 01.10., proveris opet i mozda te usreci ono sto vidis. Svakako je blizi sledeci maj, a i odmah je nova prijava pa teras dalje :==D:
Staro 30.04.2012, 07:46
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=ZeljkoUSA;28597]Sto tako negativno :no:?

Ako te ne izvuku u maju, malo je jos nadas do 01.10., proveris opet i mozda te usreci ono sto vidis. Svakako je blizi sledeci maj, a i odmah je nova prijava pa teras dalje :==D:[/QUOTE]

Necu nikakve lazne nade ni od koga niti kupovinu vremena. Nije ovo decija igra pa da imam vremena da se zezam. Moj zivot tapka u mestu i ako vec daju neku informaciju neka je jasno obrazloze. Nisam rekao da nije dobra ideja da se izvuku novi dobitnici. To jeste dobra stvar. Rekao sam da je beskorisna informacija ovakva kako je navedena sada sa MAY BE.
Zasto may be? U kom slucaju ce biti may be izvlacenje u Oktobru? Gde su tu dodatna pojasnjenja? Stalno nesto cekamo i ko debili samo treba nesto da proveravamo a ne znamo ni sta.
Vise mi nije zabavno ziveti na relaciji Maj-Oktobar-Maj sa njihovim poluinformacijama svake godine a vreme leti...
Staro 30.04.2012, 08:05
fetus fetus je offline
Član

Datum prijave: 26.10.2011
Nepromenjeno

zato i ne treba cekati rezultate,vec ziveti svoj zivot,a ako te izvuku onda reagovati.ipak je to lutrija.kao kad bi sedeo kod kuce i cekao da dobijes loto da uradis nesto,umesto da radis nesto dok ne dobijes loto.

no dobro,evo jos malo zbuna,na zadatu temu.ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:

You must retain your confirmation number in order to check your entry
status via [url]http://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url] between May 1, 2012 and
April 30, 2013 to determine whether your entry was selected for further
processing in the 2013 Diversity Visa Lottery.

ovde pise izmedju 1.5.2012. i 30.4.2013.
meni tek sad nista nije jasno
Staro 30.04.2012, 08:26
marton marton je offline
Član

Datum prijave: 03.10.2011
YU lokacija: Croatia
Nepromenjeno

[QUOTE=fetus;28601]zato i ne treba cekati rezultate,vec ziveti svoj zivot,a ako te izvuku onda reagovati.ipak je to lutrija.kao kad bi sedeo kod kuce i cekao da dobijes loto da uradis nesto,umesto da radis nesto dok ne dobijes loto.

no dobro,evo jos malo zbuna,na zadatu temu.ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:

status via [url]http://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url] between May 1, 2012 and

ovde pise izmedju 1.5.2012. i 30.4.2013.
meni tek sad nista nije jasno[/QUOTE]

To znaci da mozes sa CN provjeriti svoj status za DV2012 najranije 01.05.2012, pa sve do 30.04.2013.
Drugim rijecima, ono sto se moze provjeriti 01.05. biti ce isto sve do 30.04.2013., jer nemaju svi dostupan internet i ne vise svi na internetu bas 01.05 da bi to provjerili, nego kako tko stigne.
Staro 30.04.2012, 09:06
MarkoS's Avatar
MarkoS MarkoS je offline
Član

Datum prijave: 13.03.2012
YU lokacija: Paracin/Prag
Nepromenjeno

[QUOTE=mijan;28600]Necu nikakve lazne nade ni od koga niti kupovinu vremena. Nije ovo decija igra pa da imam vremena da se zezam. Moj zivot tapka u mestu i ako vec daju neku informaciju neka je jasno obrazloze. Nisam rekao da nije dobra ideja da se izvuku novi dobitnici. To jeste dobra stvar. Rekao sam da je beskorisna informacija ovakva kako je navedena sada sa MAY BE.
Zasto may be? U kom slucaju ce biti may be izvlacenje u Oktobru? Gde su tu dodatna pojasnjenja? Stalno nesto cekamo i ko debili samo treba nesto da proveravamo a ne znamo ni sta.
Vise mi nije zabavno ziveti na relaciji Maj-Oktobar-Maj sa njihovim poluinformacijama svake godine a vreme leti...[/QUOTE]

Druze, to je samo lutrija. Mislim da nije bas pametno da ti zivot prodje na cekanju dobitka.

Srecno u svakom slucaju!
Staro 30.04.2012, 09:10
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=fetus;28601]
ovo mi je stiglo(predpostavljam i svima vama) sa potvrdom o prijavi i potvrdnim brojem:
[/QUOTE]

Jel to neko novo obavjestenje ili ono iz Oktobra? Gdje ti je stiglo? E-mailom? Postom?
Staro 30.04.2012, 09:14
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Ko god im azurira taj sajt a i ko god da radi tamo se ne prima na ovo toliko koliko mi. Njima je to samo posao kao i svaki drugi...

Ja se slazem da treba ziveti svoji zivot. Probala sam par puta ovu lutriju, ne izvlace me i preuzeh stvari u svoje ruke, evo ovde sam. Mada bi mi znacilo da dobijem tu zelenu kartu da bi muz mogao da radi.

Ja mislim da miljane bolje da ne ocekujes previse. Jer prosle godine su izvukli tolike ljude pa ponistili... Bolje da mislis ma nece me ni ove godine, nisam ja te srece pa da te izvuku.
Staro 30.04.2012, 09:17
draskoni draskoni je offline
Drug član

Datum prijave: 15.09.2011
US lokacija: Chicago,California,New York
YU lokacija: Ivanjica
Pošalji Skype™ poruku korisniku draskoni
Nepromenjeno Countdown

Lutrijasi,evo jedan savet!Veceras svi na uranak,malo piva :drool: ,rostiljanje,totalno opusteno,pa sutra sta bude!SRECNO SVIMA,a ko god prodje duguje nam po jedno pivo!:naughty:
Staro 30.04.2012, 09:18
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Ja uopste ne zivim tako da cekam samo dobitak, ali sigurno i ne igram iz dosade i zabave radi tako opusteno dok mi zivot prolazi. Ako je to ozbiljna useljenicka prica onda i informacije treba da budu ozbiljne, a ne tipa opusteno, nadaj se, kupuj vreme Oktobar-Maj. Svake godine samo guraju zvanicne poluinformacije pravece kretene od nas. Pogledajte i sami, na forumu se vise bavimo nagadjanjima, pretpostavkama i tumacenjima poluinformacija nego pravim i korisnim informacijama od njih. Ako imate vremena za nagadjanja SBBKBB samo napred. Od mene toliko.
Staro 30.04.2012, 09:32
Markoo Markoo je offline
Proteran

Datum prijave: 26.08.2011
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=MarkoS;28603]Druze, to je samo lutrija. Mislim da nije bas pametno da ti zivot prodje na cekanju dobitka.

Srecno u svakom slucaju![/QUOTE]
Marko,ceo zivot ti je jedna velika lutrija,a mi smo samo igraci.Ako znas da igras,bice lepo,ako ne muka.Zato naucimo svi igru!

Pravila pisanja