![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Evo bas sada provjerio datum za credit score i na svakoj je drugaciji:
Wells Fargo 01/05 Amex 01/02 Credit Karma 01/09 I svaka pokazuje drugaciji score.
Prijave: 2001, 2009, 2010, 2011,2012... 06.05.2013. cura izvučena broj 15*** 07.06.2013. poslani papiri za KCC 17.06.2013. papiri stigli u KCC 03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu 03.02.2014. interview odgođen 28.02.2014. liječnički odrađen 24.03.2014. novi datum interviewa 24.03.2014. green day ![]() 21.08.2014. USA LPR ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Score preko bankovne aplikacije takodje. Koliko mi se cini da samo na preseku treba platiti i ne ostavljati veliko zaduzenje. |
|
||||
|
||||
![]()
Samo da se stigne do dobrog rejtinga, posle je sve lakše. A može i da se eksperimentiše. Juče sam gledao, u početku ne mogu ni telefon da kupim na rate.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno - ne kapiram zasto tolika pomama oko kreditnog skora?
Jednostavno - treba se “pomiriti sa sudbinom “ da prvih 7-8 mjeseci se ne moze koristiti neki valjan skor - osim za kupovinu telefona i sl. E, nakon godine se moze uci u neko ramisljanje o kupovini auta ... tako da , zaludu se nerviramo ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa pomama jer se nece sam izgraditi, svakako neces imati u prvih 7-8 meseci nista, ali ako ljustis kartice i zaduzujes se do guse dzabe ti i 5 godina da prodje.
|
|
||||
|
||||
![]()
Slažem se sa obojcom i mislim da je to ključ uspeha. Treba biti strpljiv i igrati po pravilima. Preživeo sam svašta ovde, preživeću i građenje kreditnog rejtinga u Americi.
![]() Ali ne mogu da zaboravim kako sam bespomoćno gledao telefone na satu T-Mobile. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Uzeces ih i bez kreditnog skora, ne sikiraj se. Ni ja ga nisam imao kad smo ih uzeli.
|
|
||||
|
||||
![]()
jel tebi gari iz Houstona nasao neki posao za pocetak ?
|
||||
|
||||
![]()
Imam spreman neki "običan" posao ako ne nađem za par nedelja nešto u struci. Nadam se da će nešto da "upali", pošto sam se već ovde dogovarao. Šta će biti od toga, videćemo za 3-4 nedelje, kad odem.
|
||||
|
||||
![]()
Šta kažete na ovu karticu?
https://www.nextadvisor.com/credit_c...secured_review Naravno, imam i par pitanja za iskusne Amere ![]() Svašta su napisali. Meni se ovo čini kao normalna stvar, a ne kao specijalnost ove kartice: Helps Credit History
Šta im znači ovo? Da li je to provizija koju plaćam prilikom uplate na karticu? Balance Transfer Fee: 3% of the transferred amount. Da li je "Discover" kartica nešto kao "marka" kartice? (Visa, MasterCard, AmericanExpress, ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |