![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
eto i mene prvi puta ovdje.
A sta reci? Koju posluku porati? :P Neka nam je sa srećom te da svi postanemo ovakvi pred kakvim sitcomom sa pivom u ruci :drool: a ak ne... whatever, the show must go on ;) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dav4488;28644]eto i mene prvi puta ovdje.
A sta reci? Koju posluku porati? :P [/QUOTE] :lool::RRofl: Ogrnuo sam se letargijom. Šta mi bude.. :shithappens: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=RockBett;28646]:lool::RRofl:
Ogrnuo sam se letargijom. Šta mi bude.. :shithappens:[/QUOTE] događa se cak i najboljima, ke da ti velim ;) I tak to bude, šta je je. Nema srece u iscekivanju... Jedino ako uzmemo u obzir jednog dana docekat svoje vjencanje ili pak rođenje prvog dijeteta ... |
|
||||
|
||||
![]()
Bit ce ovo zajeban dan..toliko iscekivanje cijelu godinu za jedan minut!!Uff ajde vise..pokusavam ne misliti ali neide!Sretno nam ljudi..
DV2009-Has not been selected DV2010-Has not been selected DV2011-Has not been selected DV2012-Has not been selected DV2013-Has not been selected DV2014-Has not been selected DV2015-Has not been selected DV2016-? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Marko3;28649]Bit ce ovo zajeban dan..toliko iscekivanje cijelu godinu za jedan minut!!Uff ajde vise..pokusavam ne misliti ali neide!Sretno nam ljudi..[/QUOTE]
nemoj samo naglo odmah u 18:00, past ce server od toliko provjera :grin: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dav4488;28650]nemoj samo naglo odmah u 18:00, past ce server od toliko provjera :grin:[/QUOTE]
Ja mislim da to krece od 12:00 .....Ali ajde sacekacemo |
|
|||
|
|||
![]()
pozdrav svima,
dali i vi kao i ja čekate...znači od 12:00 trebalo bi da budu neki rezultati? pozz svima |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Markoo;28651]Ja mislim da to krece od 12:00 .....Ali ajde sacekacemo[/QUOTE]
at noon - gmt-4, po našem vremenu 18:00 ;) that's it |
|
||||
|
||||
![]()
Sa srecom svima pa sto nam bog da :)[COLOR="White"]..........................................................[/COLOR]
|
|
||||
|
||||
![]()
Tegoba ovi zadnji sati odbrojavanja...
Ja sam se odjutros (nekarakteristično za mene :=V:) razletila po kući, nešto slažem, nešto peglam, pa malo malo virnem na zvaničnu stranicu (za svaki slučaj), malo ovdje čitam šta se priča, a sat stoji kako stoji :grin: Odoh s hubby-em malo udahnuti svježeg zraka i skupiti koju zraku sunca, moram si do večeras ograničiti pristup kompjuteru i internetu :grin: Puno, puno sreće svima i da večeras imamo što više dobitnika sa foruma (svi s foruma)! :beer:
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |