![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja svaki dan gledam dali ima nesto novo na sajtu dali je jos neko dobio drugi kovert i ja cekam i kod mene nista joj ljudi do kada cemo da cekamo psiha ce da nas ubije a sta ako se javimo u KCC ili im pisemo na mail pr.dokle je procedura do kada da cekamo ili slicno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi sta je ovo vise, gledam na sajtu gledam u sanduce i NISTA!!!!! Nasla sam na jednom sajtu da je izvuceno 16 000 za Evropu, cak su neki napisali da se mogu provjeriti dobitnici na nekoj stranici, ali nebuloza prava. Nista od provjere, na stranici vlade sam nasla da kao nesto salju u avgustu, septembru, oktobru. Ja se poistovjecujem sa Miloshem, jer nam je broj tu negdje, a opet negdje kazu da broj nema nikakve veze!!!?????!!! UZAS, ima Seve jednu pjesmu: "E, da mi je otici odavde"!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja se opet javljam.
Obavio sam pregled i cena mu nije 70$ kao sto pise u pismu,vec 85$ po osobi+ ce vam najverovatije trebati dodatne vakcinacije,sto iznosi jos 20-30$. A sto se tice drugog pisma,ja ne znam kako nekim ljudima ovde jos uvek nije stiglo.Ako vam je Case Number ispod 3500 trebalo bi vec uveliko da ste dobili drugo pismo,mada verovatno i to zavisi od toga kada ste poslali vase pismo sa formularima u KCC.Ja sam to obavio vec sredinom Maja,tako da je slucaj prosao brzo kroz proces,i verovatno su bili u manjoj guzvi nego sada,tako da se ne brinete jos uvek.Ipak oni kazu da drugo pismo stize 4-6 nedelja pre intervjua,a ja sam cuo da je nekima stiglo i 7-10 dana pre intervjua. Samo vi cekajte,sad ce ono da stigne... ![]() Pozzz..... |
|
|||
|
|||
![]()
... "dobro je" ... nisam jedini.. uplasio sam se jer vec danima nema novih komentara pa rekoh da su najverovatnije svi dobili i nemaju vremena sada da posecuju sajt itd... ali izgleda da su svi u neizvesnosti zanemeli
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hi! Zna li neko kad se izvlace ovi sto su se prijavili za zelenu kartu sad u avgustu, ja se prijavila preko USAFIS organizacije pa me ljudi zvali dva puta tj. neki amerikanci provjeravaju moje podatke sto sam napisala u prijavi mada sve je istina nista nisam slagala. Ja cu umrijeti u nadi sta vi mislite heheeee? Pozdrav pa se cujemo a mozda i vidimo! cao!
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Mikle
Za oktobar su zakazani intervjui za one koji su do broja 3750 u Evropi, za novembar do 5700, tako da ces ti dobiti poziv za novembar. Stoga nema razloga za brigu! |
|
|||
|
|||
![]()
caos!interesuje me da li ste vi polagali IELTS test i da li je tesko,da li se on polaze na kraju i da li je potrebno i radno iskustvo ili je dovoljna samo zavrsena skola
HVALA.HVALA,HVALA |
|
|||
|
|||
![]()
Mikle, hvala ti puno na odgovoru ostaje mi jos samo da se nadam i da cekam pa mozda i bude nesto sve zavisi od srece dali ce me izvuci! Cao!
|
|
|||
|
|||
![]()
@Marko A mi sto imamo broj 10xxx sta mislis u koi period bi dobili poziv za ambasadu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gorane, na sajtu Americke vlade mesecno izlazi izvestaj o broju dodeljenih viza uopste. U tom izvestaju pise i do kog broja se pozivaju dobitnici Green Card dva meseca unapred. Tako je u avgustu izaslo koji brojevi imaju intervju u oktobru (3750), u septembru za novembar (5700), ovim tempom ti dolazis na red u januaru, februaru, mozda cak i martu. Sajt ces naci ako u Google otkucas Visa Bulletin.
|
![]() |
|
|
![]() |