![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Nas su pitali, kada smo aplicirali za turističku, da li smo aplicirali za GC. Zapravo, to i nije bilo pitanje - već konstatacija. Znali su. Sve cool, nikakav problem.
E sad, svi ljudi koji kažu da su ih pitali, kasnije su dobili GC, tako da je moguće da imaju u sistemu podatak jedino u slučaju da je neko već izvučen. Mi smo vadili turističku u aprilu, a nedugo potom je bilo zvanično objavljivanje izvučenih, tako da su možda imali info ranije. |
|
|||
|
|||
![]()
^ Jedino tako bi me moglo ubediti da znaju, a sad da znaju bas o svima koji igraju sanse nema, pa ja verujem da svako ko je ikad bio u USA je pozeleo i da dobije GC.
I sta je sa turistickom? :) Blago vama, onda jedva cekam da me to pitaju u ambasadi :D mada moze i pre nego isteknu ove tri godine vize :D [QUOTE=ASSI;34223]Kako samo 3 godine turisticka? Eno mi keva ima na 10 godina turisticku, ja sam mislio da je to uobicajano za turisticku.[/QUOTE] pa mozda zato sto imma 27 godina i imam ssn... odkud znam, neki dobijaju na 10 neki na 3 a neki i na godinu, zavisi koliko si rizican i kakva ti je proslost u Americi :D |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Tamara85;34222]Ma ja ne verujem da pitaju al ajde....
Mene nisu pitali a igram lutriju i dobila sam turisticku na 3 godine i na 6 meseci ulazak, al ono.... Kao sto sam vec negde rekla onda svako ko je igrao lutriju treba da zaboravi na USA jer je on opasnost za moguci ilegani ostanak?! U svakom slucaju, ti se lepo opusti i samo i iskljucivo iskreno pa sve i da te pitaju za lutriju, pa nisu oni ludi da ne znaju da hocemo da bezimo odavde ali ti im lepo objasnis da internshipom dobijas vece sanse ovde za posao i bla bla bla - u svakom slucaju nema sta da se brines. Mislim da su njima turisticke najveci problem jer ako neko s njima ode i radi - radi na crno - ne placa porez, a ako ides na internship ti imas lepo svoj ssn i svi zadovoljni. Samo [B]markoza [/B]odkud sad tako brzo? Kad pre sakupi papire i nadje poslodavca?[/QUOTE] Ja odavno razmisljam da idem na internship dok sam jos bio na work and travel programu i sada mi se ukazala prilika, diplomirao sam i podneo zahtev u agenciji za full program. Javili su mi da imaju posao za mene, ja i jos jedan decko smo prosli taj intervju sa poslodavcem i sada cekamo vizu. Obili smo banku kada smo saznali da smo dobili posao da mozemo sve to da platimo naravno. :) |
|
|||
|
|||
![]()
O izvini, ja sam te pomesala sa drugim clanom koji se tek dvoumi kako da ide u USA :)
Iz koje oblasti ti je Internship? Obojica idete u istu firmu? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Tamara85;34262]O izvini, ja sam te pomesala sa drugim clanom koji se tek dvoumi kako da ide u USA :)
Iz koje oblasti ti je Internship? Obojica idete u istu firmu?[/QUOTE] Oblast hotelijerstvo. Da, zajedno idemo u isti hotel. Evo danas su mi javili iz agencije da su stigli papiri koje cekam i u cetvrtak idem u ambasadu. Plasim se... |
|
|||
|
|||
![]()
nemas cega da se plasis, ako ti je papiroloski sve u redu. ti si vec odlazio tamo na w&t i uredno se vratio, da si hteo da ostanes na crno - ostao bi tada. ako te pitaju nesto tipa igrali ste lutriju bla bla, reci jesam, nadam se da ce me izvuci, a u medjuvremenu idem da se usavrsavam na poslovnom planu. dopada mi se vasa zemlja i sistem, zelim da napredujem. i to je to...sta dalje?
samo se opusti bice sve ok |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Oki.
Bio sam dva puta i vratio sam se sve na vreme kako treba. Javicu sta sam uradio |
|
|||
|
|||
![]()
Samo da javim da sam dobio vizu i idem za par dana.
Inace, lako je sve bilo i nije me cimao nesto na intervju. |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam!! Bas mi drago, od NG se i ja oprobavam na tom programu zasigurno!! Preko koje agencije ste isli??
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavila sam se za GC lutriju Dv-14, nisam izvučena, a u međuvremenu sam dobila stipendiju za PhD studije u USA. Brinem se da ne budem odbijena za studentsku vizu zato što sam učestvovala u lutriji, ima li neko slično iskustvo?
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! | V777 | Agencije za prijavu | 48 | 13.11.2018 18:33 |
prijava za zelenu kartu u USA | mirjana72 | Stare teme | 7 | 26.01.2012 21:45 |
Da li redovna radna viza utice na prijavu za zelenu kartu? | Nikolica014 | Stare teme | 2 | 07.12.2009 08:25 |
koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? | wingreen | Druga koverta | 61 | 28.06.2009 22:05 |
Lutrija za zelenu kartu je besplatna! | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 13.11.2007 18:08 |
![]() |