![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dv 2013 izvuceni maj-oktobar » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sve sami dobitnici kojima je ovo prvo ucesce! Nemoguce je da sistem ovo nije prepoznao. To nije slucajno! Ima li bar nesto logicno i normalno u vezi sa ovom lutrijom ili je iz godine u godinu lutrija postala obican lazni cirkus?!
Last edited by mijan; 03.05.2012 at 07:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Zvercica, Ivanmilosavljevic, Passenger i surtex, čestitke i sretno svima!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da to nema nikakve veze. Ja sam se prijavio 5.put, a cura 1.put i imamo CN 20132Nxxxx
Da li vode evidenciju - moguce da vode, ali to ti nitko od nas sa foruma ne moze sa sigurnoscu reci. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo jos jednog dobitnika :-)
Iz treceg puta! Iz Crne Gore! Budva. Mada, situacija se poprilicno promijenila od datuma kad sam aplicirala... Aplicirala sam u oktobru, a vec u novembru sa turistickom vizom dosla u USA i ostala. Sada bracnim putem zavrsavam green card, tako da je po mene sreca kasno dosla...tj, nemam se sad cemu radovati, a koliko bi mi znacilo prosle godine ne mozete vjerovati..... ![]() Zao mi je sto ne mogu na nekog drugog prenjeti...izgubljena sreca, bas mi je krivo ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hannah, iskrene čestitke i tebi!
![]() Ti si na putu do GC i naravno da se imaš čemu radovati! Sretno! ![]() Citat:
Znam da mi niko ne može reći, ali čisto me zanimalo da li se još nekome desilo da mu iza 2013 piše nešto što bi moglo upućivati na br. prijavljivanja. Znači, taj broj/slovo vjerovatno prije ima veze sa datumom/vremenom kad je urađena prijava. Kako god, čekamo oktobar! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
jel moze neko da postavi link za proveru izvucenih?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ako mislite da ima veze sa datumom prijavljivanja, mozda ce pomoci to da je moj 2013EU00023xxx izvucen, a prijavio sam se 4. novembra, dan pred zatvaranje konkursa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Takodje
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
Nova prijava za DV-2013 od clana nedin | nedin | Stare teme | 5 | 20.10.2011 01:22 |
Iz kojeg puta ste izvuceni? | dragance | Prva koverta | 126 | 17.11.2010 14:46 |
Peti oktobar | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 06.10.2005 05:31 |
![]() |