![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
To isto radim i ja, planiram tek krajem meseca da posaljem papire.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ove godine smo muž I ja prvi put igrali I on je izvučen! Imamo sina od 11 godina. Iz Srbije smo iz Novog Sada. Broj nam je dosta visok - preko 46xxx, ali se ipak nadamo! :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Troclana porodica. Izvucen iz 2. puta (prvi igrao daaaavne 2003.). Igrali smo oboje supruga i ja. CN 2014EU00021XXX. Iz Srbije smo. Formulare smo popunili i sad cemo da ih proverimo jedno hiljadu puta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna, kada se posalje koverta sa formulatrima za Kentucky za koje vreme otprilike oni salju povratnu informaciju tj.datum za razgovor u ambasadi!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Opet ništa :-(
Da mi je tu statistiku prevarti. Naime koliko vec igram po statistici sam vec trebao dobiti., zadnjih 12 godina. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Mi smo petoclana porodica iz Novog Sada. Broj nam je nesto veci od 20XXX. Nadamo se najboljem kao i svi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Baš dosta ljudi iz Novog SADa je dobilo šansu. Verovatno zbog ovog SAD
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko ja znam, tj pročitao sam na forumu otprilike 2 nedelje je potrebno da pošalju kovertu. Nemoj me držati za reč, tako sam negde pročitao.
Da li ima neko na forumu ko nije prošao intervju...Ako ima neka navede razloge, neka napiše koju reč. Iskreno, ja sam već u Americi, počeo sam već da kujem planove šta i kako dalje, ne bih voleo da se razočaram i nedaj Bože da me odbiju na intervju. Ako neko nešto zna neka piše, kakvi su im kriterijumi, od čega zavisi ko ide. Možda sam malo promašio temu, ali se nadam da se sretnici neće buniti!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koliko sam cuo i procitao najbitnije je da imas zavrsenu srednju skolu i da nisi kriminalno osudjivan tako da u toj situaciji ne bi trebalo biti problema! |
|
||||
|
||||
![]()
Njihovi kriterijumi su jasni minimum je cetvorogodisnja skola u kontinuitetu ili trogodisnja+visa skola,cist policijski i sudski dosije,ili kvalifikacie stecene preko posla-znaci ne obicno radno iskustvo od 2 godine ...(ili prva jedno ili drugo)
Case number obelezava kad cete imati intervju,2 meseca pre intervjua dobicete email da proverite vas status tamo gde ste proveravali dal' ste selektovani ili ne.Ujedno pratite cut off broj za Evropu odnosno visa bulletin na travel.state.gov. Tako da ovi sa nizim brojem(do 5000-6000) mogu da ocekuju da ce im intervju biti zakaz 15 avgusta za oktobar mesec...KCC ne salje vise nikakve koverte,vec to radi elektronski.Cestitam svima P.S. Ne sekirajte se oko intervjua,jos se nije desilo da neko bude odbijen a ispanjava osnovne kriterijume...
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izvučen u maju, 19god, broj 14xx | Nemanja | Prva koverta | 1 | 16.05.2006 05:37 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
Izvučen krajem aprila, broj 47xx! | Mikle | Prva koverta | 4 | 08.05.2006 14:01 |
![]() |