![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Odbijeni - Rejected » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ovo je velika nepravda, pa nigde nije bilo ni slovce o neophodnim predmetima. Grabovac, sigurna sam da ćeš ti to završiti i pre septembra, pa onda put pod noge. Srećno!
Mali off topic: Vojo, piši nam malo utiske o Americi, da znamo otpilike šta nas čeka. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Ejpril....to sam pokusao da objasnim konzulu ali bez uspeha....
|
|||
|
|||
![]()
Dragi Grabovac, a ja te cekam na interiew2016 i strepim sto te nema.... Ne mogu da verujem.... Sada jaka volja i cilj koji definitivno imas, jer kad ostane tako malo pred kraj faksa tesko je, znam iz licnog iskustva. Divno je sto ste ti i tvoja supruga tako pozitivni i jaki. Srecno i citam lepe vesti 2016. Znam, sigurno....bozija volja....! Pozdrav!!!
|
||||
|
||||
![]()
Takodje mi je zao Grahovac, ne mogu da verujem
Jedino me cudi (ti reci ako je tako i bilo) da ti nije rekla ili predlozila sta dalje u ambasadi? Bezveze je da se zavrsi na ovom. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja cu mozda da zvucim ko neko bez srca totalno. Ali zamisli ovaj scenario, dodjes ovde i ne mozes da nadjes nigde posao jer ti ne priznaju diplomu jer je njihova srednja u stvari kao nasa gimnazija. Potrosio para na avionske karte, na stan, na sve. I ne mozes da nadjes posao... A koju skolu ti ima supruga?
|
|
||||
|
||||
![]()
Da i ja dodam u stilu vuxanne. Nazalost u pravilniku pise i o sadrzaju skolovanja a ne samo duzini.
"A “high school education or equivalent” is defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education in the United States OR the successful completion in another country of a formal course of elementary and secondary education comparable to a high school education in the United States. Only formal courses of study meet this requirement;" -iz pravilnika za dv2017 Comparable- kao sto vuxanne rece, njihova srednja, nasa gimnazija, sto objasnjava pitanje u ambasadi a gde su matematika, fizika... Zao mi je grabovac, imas ti jos opcija, ne predaj se. |
|
|||
|
|||
![]()
a jel priznaju oni vise skole i to privatne? ja recimo imam zvanje strukovni menadzer elektronskog biznisa... imam i trogodisnju srednju zato i jedinu opciju imam ovu visu valjda ce da je priznaju
|
|
||||
|
||||
![]()
Narode....uopste ne razmisljam o tome da su oni mene nesto ovde ostetili jer nije ambasada mesto gde se desavaju greske ovog tipa....jednostavno je samo moja greska sto se nisam dovoljno informisao sta je uslov kojim se kvalifikujem na program....
Jasmin_Nikol......hvala puno na podrsci.... Andrew Wiggins.....pitala me mogu li se kvalifikovati preko radnog iskustva na sta sam joj predocio da imam 12 godina radnog iskustva ali ne u struci koja se zahteva kao minimum....onda mi je rekla to za fax....tipa zavrsi fax i dacemo vam vize..... Vuxxane.....slazem se sa tobom u potpunosti...sa mojom skolom tamo ne bih mogao nista nego bih verovatno radio bilo sta dok ne bih video u sta bih se prekvalifikovao.....supruga je na 3 godini TMF inace srednja tehnicka. Markoss....necete imati problema....nas sluzbenik mi je na kraju rekao pored svega da cak ne bi bio problem da imam neki privatni fax ili visu skolu jer bih se time kvalifikovao....tako da mislim da ste vi skroz ok... ![]() I poruka za sve koji idu na intervju....samo opusteno i bez velikih ocekivanja iako je vrlo tesko....ne pocinje niti se zavrsava sve ovim programom....zivot tece dalje i ima jos dovoljno mesta na svetu za sve....dakle samo lagano pa ako sve prodje ok onda je sreca jos lepsa.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
prepare for bad, hope for worst tako bese izreka
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako ona ima srednju tehnicku kako ne mogu njoj da odobre a da ti ides kao dependent (nemam pojma mnogo o pravilima nisam dosla ovde preko lutrije).
|
![]() |
|
|
![]() |