ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Intervju (interview) - Ambasada

Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua

Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi
O drugoj koverti Lekarski pregled Ambasade Intervju Korisne informacije

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 03.09.2014, 22:54
SasaVA SasaVA je offline
Drug član

Datum prijave: 03.06.2014
Nepromenjeno

Ja sam iz Srbije i poslao sam DS 260 jos 21.05. i jos nista nisam dobio mislim nikakav mail. Obzirom da mi je CN 9xxx a cut off je na 8500 nadam se da je to razlog. Pisao sam KCC, mail je stigao posle 8 dana i rekli su da se razmetra i da za par nedelja... itd.. Ne znam sta drugo da kazem...
Ali kao sto mi je jedan od clanova rekao "Naoruzaj se strpljenjem" i tako i radim...citam postove i cekam...
Staro 03.09.2014, 23:03
voja82's Avatar
voja82 voja82 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.05.2014
US lokacija: Miami/FL
Pošalji Skype™ poruku korisniku voja82
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA Prikaz poruke
Ja sam iz Srbije i poslao sam DS 260 jos 21.05. i jos nista nisam dobio mislim nikakav mail. Obzirom da mi je CN 9xxx a cut off je na 8500 nadam se da je to razlog. Pisao sam KCC, mail je stigao posle 8 dana i rekli su da se razmetra i da za par nedelja... itd.. Ne znam sta drugo da kazem...
Ali kao sto mi je jedan od clanova rekao "Naoruzaj se strpljenjem" i tako i radim...citam postove i cekam...
Idi na temu Dobitnici DV2015 koji ste broj i dodaj te podatke koje si sad naveo u tabelu na zadnjoj strani.
28.10.2013. Prijavili se na lutriju
01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx
19.05.2014. Poslali DS-260
21.08.2015. Lekarski pregled
09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi
24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE
30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama
05.11.2015. Beograd-Rim-Majami
Staro 04.09.2014, 09:30
Spartacus Spartacus je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
US lokacija: Denver
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Pozdrav SasaVA,naravno da treba da cekas prvo visa bulletin i da se tvoj broj nadje u sledecem uzorku brojeva,pa tek onda mozes da se nadas mail-u kao i ja posto smo slicni broj ...bez potrebe si im sada slao mail.....
Staro 04.09.2014, 09:51
jovancica jovancica je offline
Drug član

Datum prijave: 23.06.2014
Nepromenjeno

Imam jedno pitanje Moj muz je nositelj aplikacije, e sad me zanima posto ja nemam svedocanstva iz osnovne skole(izgubila sam ih), a imam iz srednje skole i fakultetska diploma. Jel moram da trazim duplikat za u ambasadu. Sta mislite? jel koliko sam razumela moje obrazovanje nije vazno, nego na nositelj aplikacije.
pozdrva
Staro 04.09.2014, 13:00
familly familly je offline
Drug član

Datum prijave: 06.05.2013
US lokacija: Boston
Pošalji Skype™ poruku korisniku familly
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovancica Prikaz poruke
Imam jedno pitanje Moj muz je nositelj aplikacije, e sad me zanima posto ja nemam svedocanstva iz osnovne skole(izgubila sam ih), a imam iz srednje skole i fakultetska diploma. Jel moram da trazim duplikat za u ambasadu. Sta mislite? jel koliko sam razumela moje obrazovanje nije vazno, nego na nositelj aplikacije.
pozdrva
Dobro si razumela. Nije bitna tvoja diploma, odnosno obrazovanje, vec diploma nosioca. Ja sam kao nosilac imala za sebe diplomu, a suprug nije imao (izgubio diplomu). Niko nije pitao za njegovu diplomu.
ODOBRENE VIZE
Staro 04.09.2014, 17:44
SasaVA SasaVA je offline
Drug član

Nepromenjeno ?!

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Spartacus Prikaz poruke
Pozdrav SasaVA,naravno da treba da cekas prvo visa bulletin i da se tvoj broj nadje u sledecem uzorku brojeva,pa tek onda mozes da se nadas mail-u kao i ja posto smo slicni broj ...bez potrebe si im sada slao mail.....
Za bilten to OK ali ne razumem kako mislis "da se tvoj broj nadje u sledecem uzorku brojeva" ?!
Staro 04.09.2014, 20:11
Spartacus Spartacus je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
US lokacija: Denver
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

U sledecem cut off-u od 8500-xxxx sta bude rekao sledeci krug visa bulletina
Staro 04.09.2014, 23:01
margos13 margos13 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

SasaVA,
ne znam da li si razumela prethodne postove, a suština je sledeća: u oktobru su predviđeni intervjui sa izvučenima iz Evrope koji imaju CN manji od 8500. Izvučeni iz Evrope koji imaju CN manji od 8500 i koji su DS 260 poslali u maju, imaju promenu statusa i dobili su i mail sa obaveštenjem o tačnom datumu intervjua. S ' obzirom da je tvoj CN veći od 8500, ti nećeš ići u oktobru na intervju, niti si dobila mail sa tačnim datumom intervjua (niti je trebalo da ga dobiješ). U septembru (do 15. septembra) bi trebalo da izađe novi visa bulletin u kojem će biti naznačen cut off za novembar, a vrlo verovatno da će cut off biti iznad tvog CN-a (9xxx) – moja pretpostavka na osnovu statistike iz prethodnih godina. Znači, ostaje ti da ti čekaš visa bulletin za novembar, i ukoliko cut off bude iznad tvog CN-a, ićićeš u novembru na intervju, a tačan datum tvog intervjua trebalo bi da vidiš u svom statusu, a dobićeš i mail sa obaveštenjem o datumu intervjua (mail ćeš dobiti nekoliko dana nakon izlaska biltena za novembar). Strpi se još 7-8 dana do novog biltena, a većina nas ima CN veći od tvog CN-a i mail sa obaveštenjem čekaćemo još mesecima. Sve najbolje, pozdrav…
Staro 05.09.2014, 01:42
SasaVA SasaVA je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13 Prikaz poruke
SasaVA,
ne znam da li si razumela prethodne postove, a suština je sledeća: u oktobru su predviđeni intervjui sa izvučenima iz Evrope koji imaju CN manji od 8500. Izvučeni iz Evrope koji imaju CN manji od 8500 i koji su DS 260 poslali u maju, imaju promenu statusa i dobili su i mail sa obaveštenjem o tačnom datumu intervjua. S ' obzirom da je tvoj CN veći od 8500, ti nećeš ići u oktobru na intervju, niti si dobila mail sa tačnim datumom intervjua (niti je trebalo da ga dobiješ). U septembru (do 15. septembra) bi trebalo da izađe novi visa bulletin u kojem će biti naznačen cut off za novembar, a vrlo verovatno da će cut off biti iznad tvog CN-a (9xxx) – moja pretpostavka na osnovu statistike iz prethodnih godina. Znači, ostaje ti da ti čekaš visa bulletin za novembar, i ukoliko cut off bude iznad tvog CN-a, ićićeš u novembru na intervju, a tačan datum tvog intervjua trebalo bi da vidiš u svom statusu, a dobićeš i mail sa obaveštenjem o datumu intervjua (mail ćeš dobiti nekoliko dana nakon izlaska biltena za novembar). Strpi se još 7-8 dana do novog biltena, a većina nas ima CN veći od tvog CN-a i mail sa obaveštenjem čekaćemo još mesecima. Sve najbolje, pozdrav…
Hvala na informacijama margos13 tako sam i predpostavio. Uzgred ja sam Aleksandar-Sasa (musko) ali ok u svakom slucaju se zahvaljujem i imam jos jedno pitanje za tebe a to je gde se i kako proverava promena statusa?!
Jos jednom se zahvaljujem i tebi i Spartacus-u na informacijama...

p.s.
Naravno svima zelim da im se ostvari to sto dugo cekaju a to je da dobiju useljenicke vize...bez obzira koliko visok br bio

Last edited by SasaVA; 05.09.2014 at 01:48.
Staro 05.09.2014, 05:37
mak 2014 mak 2014 je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA Prikaz poruke
Hvala na informacijama margos13 tako sam i predpostavio. Uzgred ja sam Aleksandar-Sasa (musko) ali ok u svakom slucaju se zahvaljujem i imam jos jedno pitanje za tebe a to je gde se i kako proverava promena statusa?!
Jos jednom se zahvaljujem i tebi i Spartacus-u na informacijama...

p.s.
Naravno svima zelim da im se ostvari to sto dugo cekaju a to je da dobiju useljenicke vize...bez obzira koliko visok br bio
Na istom mestu gde si doznao da si izvucen i imaj strpljene malo :-)
Zatvorena tema

Pravila pisanja