![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
...ja sam stavio 38k da mi je plata, pomnozio sam dva minimalca, al sam stavio da sam nezaposlen, mozda je to razlog.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Na dokumentima iz Capital One pise da je jedini uslov da je godisnja placa veca od godisnje rente. Uz to pretpostavljam da je uslov i da si zaposlen. ako to dvoje ispunjavas, dobijas secured credit card...
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
Za svo troje sam stavio da smo zaposleni, iako komsinica nije. 99% to ne proveravaju (bar ne CapitalOne) jer ti vec online posle minut daju odgovor da li si odobren ili ne.
Po svoj prilici treba namestiti situaciju da je godisnji prihod mnogo veci od rente i navesti da si zaposlen... |
|
||||
|
||||
![]()
...odbili me i drugi put za secured karticu. Kada sam se prijavljivao u Bank of America, uveravali su me da je to sigurna stvar, čak sam odma dao i depozit.. da bi mi kasnije rekli da sam odbijen.
![]() Opet sam se vratio u Capital One, taj nas bankar mi je sredio da me odobre za secured karticu, sa uveravanjem da ce mi skinuti depozit za 3 meseca kad mi u medjuvremenu legne koja plata. Vec sam skoro 2 meseca ovde, nikakako da krenem da gradim tu, friking, istoriju. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne moze ti niko nista obecati za skidanje tog depozita. Ja ga imam jos od februara. Ti si 2 meseca ovde....meni je trebalo 2 godine da izgradim istoriju dovoljno da mi neko odobri kreditnu. To nema veze sa leganjem plata i sl. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma dobro, mogu i bez tih 200$ u depozitu. Bitno samo da gradim tu istoriju.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Bank of America je po tom pitanju ziva katastrofa. Ja sam se mesec dana naganjao sa njima i dobio jednu odbijenicu pa sam se na glavu popeo bankarki i nemam pojma sta je uradila pa je ta kartica stigla.
CapitalOne je trenutno definitivno najlaksa za dobijanje Secured kreditne kartice. Pre dve nedelje sam prijavio druga koji je skoro dosao u CHGO i njemu su isto odobrili. BOA nikako ne preporucujem (lopuze neopevane). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dilema je da li prihvatiti ponudu zbog milja i imanja kreditne kartice, a pomiriti se sa umanjenim kreditnim skorom kada i ako zatvorim ovu kreditnu karticu ili biti strpljiv i cekati neku povoljniju ponudu...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stavi ti to na papir - milje imaju ogranicenja i ostale gluposti. Dobro razmisli da li ti se to u novcu vise isplati nego neke druge kartice koje imaju cash back na purchase i povoljnije fees i interest rates. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Zana, slazem se sa tobom. Malo sam iscitao sve uslove i u ovom momentu se ne isplati. Samo jedan od razloga zasto sam odlucio da sve ignorisem je da oni daju 50000 milja, a za put do Evrope je potrebno 110k. Sve u svemu ne isplati se... Idemo dalje po principu strpljen spasen...
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |