![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
kakve sad garancije su potrebne da bi se otislo???zar nije ova lutrija kao i svaka ... dobijes i proslavis?Zar ne?Interesuje me da li ako budem srecan i dobijem na lutriji green card,da li mogu da idem u ameriku ili mi treba tolika lova s kojom ovde super mozes proci?Mislim da 10000$ niko od nas nema...da ima otisao bi na laksi nacin,a ne na ovaj...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pročitaj bar ovaj ceo topik, i pravila lutrije ako ništa drugo.Niko nema snage da svaki put iz početka piše ono što je 13 puta napisano, osim možda ovih novih članova.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ali zato kad stigneš te čeka posao i stan.Samo moraš na aeorodromu prvo da popuniš neke formulare u vezi toga u kojem delu grada bi voleo da živiš(zato se dobro raspitaj preko interneta za to, gde ima najmanje krimanala npr., jer kontam da nećeš da ideš u East New York, ako izabereš NYC), koji tip posla bi želeo da radiš i još neke sitnice.To se onda predaje vozaču(kojeg je angažovala američka vlada, ista ova sa lutrije) koji ćete čekati na aeorodromu sa podignutom tablom u vis sa tvojim prezimenom da ga možeš prepoznati.Kada mu predaš taj formular on te vozi do hotela u kojem ćeš odsesti prvu nedelju dana dok se ne obradi onaj formular, i posle toga dobićeš poštu sa daljim instrukcijama u vezi stana i posla.Nadam se da sam bio od neke koristi.Sad još samo da te izvuku..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() P.S. Al' gde nađe šofera sa tablom? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Neko će reći nemoj odmagati ako nećeš pomoći, i da je moja poruka bezvrijedna.Pa možda je i nečija druga poruka bezvrijedna. Čovjek histeriše oko osnovnih stvari a ima JOŠ POLA GODINE DO SAME PRIJAVE! Može Bibliju da prouči a ne upustvo!
Treba svakom pomoći kad je ograničen sa vremenom oko informacija, kad mu gori oko popunjavanja formulara, i tome slično, ali za ovakvo pisanje po forumu šta drugo nego se zezati! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Šta ćeš, gledam mnogo filmova
![]() Ova tema sa pozivnim pismom uopšte nije za zezanje, ali stvarno šta reći čoveku kojeg mrzi da bilo pročita vezano za lutriju i postavlja pitanja koja su odgovorena x puta.Predlažem da moderator/admin prebaci ove naše postove u novu temu |
|
|||
|
|||
![]()
eeee,pa necemo sad da se zezamo...nisam sve ja ono pitao...samo za taj obrazac...ne mogu naci pa sam se malo zabrinuo,jbg,ali ako je tesklo napisati ok,snacemo se na tezi nacin...Vi neki ste na toj lutriji od 2004,a ja od neki dan,pa nisam video da se o tome pise X puta...sorry sto nisam video.E,a sad pitanje,ako se ne ljutite...ako ovde covek radi u uniformi da li postoji nacin da se i tamo zaposli u istoj toj bransi?(Valjda nije pitano ovo x puta)
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pozivno pismo-----HITNO----- | mitar | Stare teme | 38 | 28.03.2011 21:11 |
Linkovi za 6 knjiga koje svaki emigrant treba da pročita | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 17.09.2007 15:58 |
6 knjiga koje svaki emigrant treba da pročita | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.06.2007 17:35 |
Naravno da se treba prijaviti | danijela | Stare teme | 1 | 09.02.2006 00:06 |
Garantno pismo - Zasto ga traze? | Zika Jovic | Druga koverta | 1 | 21.10.2005 16:28 |
![]() |