![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
e,ljudi....ja sve do sad mislila nemam broj i pozdravila se....KAD ONO!!!ja upisala br u word! xaxaxaxax yes! samo jedno pitanje! da li je obavezno da pored 2012 stoji EU?Jer meni nije...
2012236xxxxxxxxx |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tinkulina;22213]e,ljudi....ja sve do sad mislila nemam broj i pozdravila se....KAD ONO!!!ja upisala br u word! xaxaxaxax yes! samo jedno pitanje! da li je obavezno da pored 2012 stoji EU?Jer meni nije...
2012236xxxxxxxxx[/QUOTE] EU ce ti pisati na broju koji ces dobiti kada ti jave da si izvucena, a na konfirmacijskom broju moze svasta da pise... Srecno :)
|
|||
|
|||
![]()
kada mi jave da sam izvucena...uuuu al bi to bilo superiskaaaa....Daj boze..:)
srecno svima |
|
|||
|
|||
![]()
Verovatno sam negde nesto preskocila, pa da pitam na ovaj nacin. Kada od 1. maja pocnemo da proveravamo broj na zvanicnom sajtu, kojim tempom se to radi? Da li je svaki dan od prvog maja postavljeno nekoliko brojeva ili je to periodicno ili.....? Kako to ide da li zna neko?
|
|
|||
|
|||
![]()
aj da i ja napisem nesto, mozda pomognem nekom ubuduce:
najbolje je da aplikaciju radite sa lap top racunara, ili preko obicnog desktop racunara koji ima UPS, odnosno koji moze da radi i u slucaju nestanka struje, sto je kod nas cesta pojava. kad dobijete Confirmation Number, u daljem tekstu CN, prvo sto mozete uraditi je da stisnete dugme PRT SCR, sto znaci Print Screen, zatim kombinaciju 2 tastera (WIN + R), taster WIN se nalazi dole levo pored CTRL. kad se otvori run polje, tu upisite MSPAINT, moze i malim slovima, namerno pisem velikim kako bi bilo uocljivije, stisnete enter i onda CTRL + V, i zatim sacuvajte tu sliku kao jpg, ili bmp nebitno. jos bolji metod, ali malo komplikovaniji je da pre nego popunite aplikaciju preuzmete program koji moze da generise PDF dokumenta. ukucajte u google bullzip pdf i instalirajte. kad sve to uradite popunite obrazac i u prozoru koji dobijete pritisnite CTRL + A, kako bi selektovali sve, otvorite word, CTRL + V, mozete da ga sacuvate i onda CTRL + P, da bi stampali dokument, i u listi izaberite Adobe PDF. kad dobijete pdf, sacuvajte ga i najbolje odmah posaljite sebi na mejl. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ninica;32673]Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:[/QUOTE]
Ako Confirmation Number nisi sacuvala , a nemozes ga naci u historiji ,Da Nema nista od ove godine :blink: |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Ninica;32673]Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:[/quote]
Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=oskark;32675]Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis[/QUOTE]
Pa kazem isla sam u history vec juce kada mi se to desilo i nista..:no: izgleda da je zasticeno :no: samo mi ne ulazi u glavu kako ne postoji drugi nacin, nego samo ti sam moras da proveravas..bezveze..ne znam zasto smo u prijavi ostavljali svoje emailove.. ali dobro..MOJA GRESKA.. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=oskark;32675]Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis[/QUOTE]
Ako history ne sadrzi stranicu sa CN i imajuci u vidu da je u toku slanja prijave nestala struja - da li postoji sansa da njena prijava nije ni zabelezena? Mislim, nemam pojma da li je to opcija, samo razmisljam naglas... Steta da zbog ovoga devojci propadne ovogodisnje 'igranje'. :( |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
"Confirmation page" pitanje? | dare_ns | Stare teme | 2 | 25.11.2009 11:30 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |