ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 22.04.2011, 01:32
tinkulina tinkulina je offline
Član

Datum prijave: 19.10.2010
Nepromenjeno

e,ljudi....ja sve do sad mislila nemam broj i pozdravila se....KAD ONO!!!ja upisala br u word! xaxaxaxax yes! samo jedno pitanje! da li je obavezno da pored 2012 stoji EU?Jer meni nije...
2012236xxxxxxxxx
Staro 22.04.2011, 04:18
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

[QUOTE=tinkulina;22213]e,ljudi....ja sve do sad mislila nemam broj i pozdravila se....KAD ONO!!!ja upisala br u word! xaxaxaxax yes! samo jedno pitanje! da li je obavezno da pored 2012 stoji EU?Jer meni nije...
2012236xxxxxxxxx[/QUOTE]

EU ce ti pisati na broju koji ces dobiti kada ti jave da si izvucena, a na konfirmacijskom broju moze svasta da pise... Srecno :)
Staro 22.04.2011, 15:53
tinkulina tinkulina je offline
Član

Datum prijave: 19.10.2010
Nepromenjeno

kada mi jave da sam izvucena...uuuu al bi to bilo superiskaaaa....Daj boze..:)
srecno svima
Staro 25.04.2011, 07:32
nikita61 nikita61 je offline
Drug član

Datum prijave: 21.11.2009
US lokacija: Boston-Newburyport
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Verovatno sam negde nesto preskocila, pa da pitam na ovaj nacin. Kada od 1. maja pocnemo da proveravamo broj na zvanicnom sajtu, kojim tempom se to radi? Da li je svaki dan od prvog maja postavljeno nekoliko brojeva ili je to periodicno ili.....? Kako to ide da li zna neko?
Staro 25.04.2011, 08:27
citizenx citizenx je offline
Drug član

Datum prijave: 18.07.2010
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

aj da i ja napisem nesto, mozda pomognem nekom ubuduce:
najbolje je da aplikaciju radite sa lap top racunara, ili preko obicnog desktop racunara koji ima UPS, odnosno koji moze da radi i u slucaju nestanka struje, sto je kod nas cesta pojava.
kad dobijete Confirmation Number, u daljem tekstu CN, prvo sto mozete uraditi je da stisnete dugme PRT SCR, sto znaci Print Screen, zatim kombinaciju 2 tastera (WIN + R), taster WIN se nalazi dole levo pored CTRL. kad se otvori run polje, tu upisite MSPAINT, moze i malim slovima, namerno pisem velikim kako bi bilo uocljivije, stisnete enter i onda CTRL + V, i zatim sacuvajte tu sliku kao jpg, ili bmp nebitno.
jos bolji metod, ali malo komplikovaniji je da pre nego popunite aplikaciju preuzmete program koji moze da generise PDF dokumenta. ukucajte u google bullzip pdf i instalirajte. kad sve to uradite popunite obrazac i u prozoru koji dobijete pritisnite CTRL + A, kako bi selektovali sve, otvorite word, CTRL + V, mozete da ga sacuvate i onda CTRL + P, da bi stampali dokument, i u listi izaberite Adobe PDF. kad dobijete pdf, sacuvajte ga i najbolje odmah posaljite sebi na mejl.
Staro 15.10.2012, 19:47
Ninica Ninica je offline
Član

Datum prijave: 15.10.2012
Nepromenjeno

Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:
Staro 15.10.2012, 20:16
Amerashi's Avatar
Amerashi Amerashi je offline
Drug član

Datum prijave: 07.03.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=Ninica;32673]Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:[/QUOTE]

Ako Confirmation Number nisi sacuvala , a nemozes ga naci u historiji ,Da
Nema nista od ove godine :blink:
Staro 15.10.2012, 20:18
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

[quote=Ninica;32673]Pozdrav svima! Ja se juce prijavila i nazalost nisam sacuvala Confirmation Number jer mi je nestala struja :nene: a probala sam neke od predloga koji ste vi napisali kao ono sa history i tako to, ali nista ne pomaze :no: Zanima me da li treba da se oprostim sa lutrijom za ovu godinu ili postoji neko drugo resenje? (da li oni obavestavaju da si izvucen putem emaila ili samo postoji ta opcija sa CN?)Sva sreca pa se i decko prijavio tako da ako nema nista od moje prijave, barem cu moci da idem sa njim, naravno ako ga izvuku, hehe :==D:[/quote]

Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Staro 15.10.2012, 20:38
Ninica Ninica je offline
Član

Datum prijave: 15.10.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=oskark;32675]Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis[/QUOTE]

Pa kazem isla sam u history vec juce kada mi se to desilo i nista..:no: izgleda da je zasticeno :no: samo mi ne ulazi u glavu kako ne postoji drugi nacin, nego samo ti sam moras da proveravas..bezveze..ne znam zasto smo u prijavi ostavljali svoje emailove.. ali dobro..MOJA GRESKA..
Staro 15.10.2012, 20:48
valigia's Avatar
valigia valigia je offline
Član

Datum prijave: 30.06.2012
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=oskark;32675]Na zalost ne postoji drugi nacin da se proveri nego smo preko CN. Probaj jos jednom da precackas history ali detaljno. Eventualno ako te ne mrzi da odes u history files. CN samo ti vidis i samo je ti dobijas, zato i ne moze da se uradi nista po tom pitanju ako izgubis[/QUOTE]

Ako history ne sadrzi stranicu sa CN i imajuci u vidu da je u toku slanja prijave nestala struja - da li postoji sansa da njena prijava nije ni zabelezena? Mislim, nemam pojma da li je to opcija, samo razmisljam naglas... Steta da zbog ovoga devojci propadne ovogodisnje 'igranje'. :(

Pravila pisanja