![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24870]U potpunosti se slazem sa tobom albertas . Samo ovi ljudi ne kapiraju sta sam htela da kazem ali dobro njihova stvar...[/QUOTE]
Видиш како конструктивна критика помаже. Иако ниси "одавде" сада већ много боље користиш тастатуру и чуваш слово w за језике у којима се употребљава. Поздрав за Жану, која је много допринела и даље доприноси корисним и исцрпним информацијама на овом форуму. Сви смо ми некада били нови овде, али са том разликом да се неко бар потруди да прочита што више информација којих има на овом форуму. Оно за позивање на информације са њуз.нет-а, нећу да коментаришем...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=jovke;24878]Evo i mene posle par dana nekog putovanja, iskreno dosta sam se ismijao citajuci cini mi se kao nikada do sad. Vidim da se zakuvalo pa da i ja ubacim koju pametnu sa strane ali ne odavde nego odande. :grin:
Kad sam ja na redu za preuzimanje GC? Vidim nove informacije da su vize odobrene gratis pa da i ja nesto ucinim za sebe da lagano prosetam do ambasade i pokupim vize za my family! A jel treba platiti te vize ili je i placanje viza na Obamin racun?! :woohoo:[/QUOTE] Ja mislim da su se za 2013-tu dogovorili Hilary i Bill za vize da rasterete Obamu malko:gun::obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=albertas;24880]Ja mislim da su se za 2013-tu dogovorili Hilary i Bill za vize da rasterete Obamu malko:gun::obrva:[/QUOTE]
Tako je :grin: Ma u ovom slucaju ovo nije prica o novim ili starim clanovima foruma niti o tome ko cita ili ne cita teme, bezveze je to porediti. Takvo pisanje nije vrijedno ni komentara niti paznje, a vi se naravno palite i pisite koliko zelite. Pa samo ispod linka koji je ostavljen kao veza za tu glupu vijest o podjeli viza svim srbima stoji bezbroj komentara iz kojih i moje dijete od 4 godine moze skontati da je to obicna zajebancija, a kamoli osoba koja sutra treba da se snadje u USA. Nije ova lutrija za svakoga pa to ti je, ali sta da se radi forum sve trpi... :) Last edited by jovke; 21.08.2011 at 17:10. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24858]Ne bitno je! Ljudi samo gledate tudja posla! Ako ste voljni da odgovorite na pitanje onda to uradite na pravi nacin a ne ismejavajte ovde ljude bez razloga. Nemojte da smarate glupim odgovorima. A koliko vidim ova zana ne izlazi sa ovog foruma. Nema pajetnijeg posla i samo gura nos tamo gde joj nije mesto![/QUOTE]
realno, na tvoje pitanje nije trebalo niko ni da odreaguje toliko je bilo, da me izvines glupo. zana je apsolutno u pravu. ja sam se prijavila na forum pre mesec i po, i do sada nisam nista pisala, jer SVE sto me je zanimalo vec POSTOJI na forumu. jedino izgubljeno vreme je bilo kad su se pojavljivala ovakva sumanuta pitanja i rasprave koje nicemu ne sluze, a da je zainteresovani malo proceprkao po forumu, verovatno ne bi imao sta vise da pita. i za kraj --> nemojte da smarate glupim pitanjima |
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje: U prijavi za Zelenu Kartu,da li navodis u kojoj drzavi u USA bi da zivis ili to ide nekako drugacije?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NinaLjuba;24928]Pitanje: U prijavi za Zelenu Kartu,da li navodis u kojoj drzavi u USA bi da zivis ili to ide nekako drugacije?[/QUOTE]
Mozes,a i ne moras imas sve info na forumu samo polako pregledaj... |
|
|||
|
|||
![]()
Malo da zaobidjemo temu.
Da li je moguce da te posle apliciranja na green card u ambasadi odbiju za radnu vizu, uz objasnjenje da "nisi pouzdan kandidat, zato sto hoces da emigriras u USA"? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Zana;24817]Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes....
Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta.[/QUOTE] Ovo je strasno,kako neko moze da odgovori.Ja stvarno ne razumem,da neko moze ovakav odgovor da da.Tu je ona nasa stara ''Mozes ti iz sela da odes,ali selo nikada iz tebe nece otici''Sraman odgovor,bravo Amerikanko. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Markoo;24934]Ovo je strasno,kako neko moze da odgovori.Ja stvarno ne razumem,da neko moze ovakav odgovor da da.Tu je ona nasa stara ''Mozes ti iz sela da odes,ali selo nikada iz tebe nece otici''Sraman odgovor,bravo Amerikanko.[/QUOTE]
Sta fali i malo cinizma nije na odmet... nista strasno....dokle ce se vise raspravljati o ovom Zaninom postu postalo je dosadno....:drool: |
|
|||
|
|||
![]()
Da bas me zanima zna li netko ovdje da li kad se trazi viza npr. turisticka oni imaju podatke da sam na primjer aplicirala za useljenicku vizu??.....Da li oni to imaju evidentirno negdje.....
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |