![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2018 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mozda glupo pitanje ali s'obzirom na vrucine i cekanje tamo da li je kosulja kratkih rukava adekvatan odevni predmet za intervju?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da jeste. Svakako je objekat klimatizovan a i ti si 90% vremena unutra tako da...
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje, zanima me vase misljenje.. Intervju mi je zakazan sada za cetvrtak, prosle nedelje sam se vencala, zvala sam ambasadu,pricala sam sa konzulom, rekao mi je da mi je ds sada otiljucan i da udjem da ispravim, medjutim ne moze da se pristupu sajtu vec treci dan, ne znam sta da radim, poslala sam im i mail, da li oni mogu da urade nesto povodom toga i da li je kasno sada da se urade promene. Hvala unapred
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Drugo, taj brak je potpuno sumnjiv i trebaće Vam mnogo dokaza i sreće da dokažete da je pravi i da je veza postojala od ranije. Izvlačenje je bilo 05. maja 2017., dakle pre više od godinu dana, i sada od jednom venčanje 10 dana pre intervjua. Ne znam zbog čega ste čekali toliko, ukoliko je veza prava i ukoliko se niste venčali samo zbog papira. U svakom slučaju, zovite ambasadu što pre i lepo telefonom objasnite situaciju i tražite savet. Ne zaboravite i lekarski pregled pre intervjua, potreban je i za izvučenog i za derivate. I obavezno ponesite na intervju što više dokaza veze. Dakle slike sa putovanja tj. sve zajedničke slike, avionske karte ukoliko ste putovali avionom zajedno, prepiske, mailove, račune, bukvalno sve što dokazuje da je veza prava. Nije isključeno ni da Vas razdvoje na intervjuu i da Vas odvojeno ispituju kao što rade za bračne vize. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Srecno, drzimo vam fige...rekao bih vam "bez nerviranja" ali..mislim da to nije moguce i da svi moramo tu skolu da prodjemo ![]() pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Pisacu samo o maloj komplikaciji koju smo imali: Na intervju u ambasadi smo suprug, sin i ja bili 12.jula. Sve je bilo slicno kako su i drugi pisali. Medjutim, mi smo dobili "odbijenicu", zato sto nismo poneli stari pasos deteta u kom je bila aktuelna turisticka viza (B1/B2). Turisticke vize se ponistavaju, tako da je OBAVEZNO poneti pasos u kom se nalaze (ukoliko je neko pisao o tome, ja nisam obratila paznju). Pasose smo poslali proslog utorka i juce su stigli sa novim vizama! Pozeleneli smo! Malo dodatnog stresa, ali ukoliko dobijete "odbijenicu" posaljite sta su vam u njoj napisali da naknadno dostavite i nece biti problema. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Malo stresa pred kraj, ali dobro je kad se sve završi hepi endom, to jest kad se pozeleni. ![]() Želim vam puno uspeha u Americi ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dragi forumisti ja sam iz Podgorice, davno pratim ovaj forum ali tek sad sam se uclanio. Prvo svima vama zelim srecno, i da vam kazem hvala, jer preko vas preko vase informacije ja sam dosta naucio i dosta mi ppomoglo da se snadjem. Ja sam Pozelenio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2018: Školovanje | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 10 | 24.03.2021 22:14 |
Pomoc oko DS-260 DV-2018 | simbad | Uputstva za dobitnike | 210 | 22.07.2018 12:47 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Interviews: I-134, Affidavit of Support (Macedonia) Instrukcije i Pojašnjenje | SEEUSAIC | Intervju (interview) - Ambasada | 1 | 08.02.2017 20:18 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |