![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Yup... Ni ja ne uspevam... Uspeo sam 3 puta da stignem do forme, ali kad ubacim podatke... nista...
Probano iz IE8, IE9, FF, Opera, Safari i Chrome... |
|
|||
|
|||
![]()
Vjerovatno ubacuju rezultate il nesto slicno tome,pa dok se ubaci server se optereti a vi u isto vrijeme pokusavate da vidite rezultate.Barem tako ja mislim.
Uglavnom puno Vam srece svima,jos jednom! |
|
|||
|
|||
![]()
Bezveze raspravljate o Mozili, IE, Operi... Kad bude mogao jedan moci ce i drugi pregledaci. Potpuno nebitno.
Opet se zvanicnici igraju sa nama!!! Ranije u upustvima i prilikom prijave bila je prica da ce u 18h po nasem vremenu biti rezultati kao i prosle godine. Sad ni to nije vise tacno i nije objavljeno. Dalje, nemojte gledati onaj link za proveru za DV-2012, jer kad bude radila provera bice ta opcija za DV-2013 da se unese CN. Najgluplje je sto tamo pise "rezultati od 1. Maja [B]ili kasnije[/B]" sto znaci da mozda nece biti ni za jos 2-3 dana rezultata. Na stranim forumima takodje komentarisu da nikad do sada nije bilo toliko zagusenje da niko u prvih 3 sata nije uspeo uopste da udje za proveru. Bezveze nas smaraju konstantno, opet mnogo nelogicnosti i drndanja po nasim zivcima svake godine... Od 18h do 21:20 uopste nisam uspeo nasem forumu da pristupim! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Nedim;28739]Vjerovatno ubacuju rezultate il nesto slicno tome,pa dok se ubaci server se optereti a vi u isto vrijeme pokusavate da vidite rezultate.Barem tako ja mislim.
Uglavnom puno Vam srece svima,jos jednom![/QUOTE] Rezultati su verovatno odavno ubaceni, problem je pristupiti serveru i dobiti odgovor od servera jer verovatno hiljade ljudi probava da pristupi i prave zagusenje... [QUOTE=mijan;28740]Bezveze raspravljate o Mozili, IE, Operi... Kad bude mogao jedan moci ce i drugi pregledaci. Potpuno nebitno. Opet se zvanicnici igraju sa nama!!! Ranije u upustvima i prilikom prijave bila je prica da ce u 18h po nasem vremenu biti rezultati kao i prosle godine. Sad ni to nije vise tacno i nije objavljeno. Najgluplje je sto tamo pise "rezultati od 1. Maja [B]ili kasnije[/B]" sto znaci da mozda nece biti ni za jos 2-3 dana rezultata. [/QUOTE] Ja ne raspravljam ;) Vidim da mnogi misle da je do browsera, zato sam napisao koje sam sve probao i ista stvar... Jer problem nije do nas (ali ustvari jeste), vec do njihovog servera sa bazom podataka. Napisali su od 1. maja je moguce proveriti bazu podataka, a podaci su uneti verovatno nedelju dana pre... Problem smo mi koji pokusavamo da pristupimo bazi, radimo refresh i crashujemo server stalno... To se desilo i sa ovim forumom, jer je verovatno nas 100 probalo da pristupi forumu u vremenu od 18-19h i time smo ddos ovali server na kome se nalazi forum. Vidim po stranim forumima kako ljudi pisu kako US nije spremna i opet nesto muljaju i ne dozvoljavaju nikom da proveri :1060: Bas bih voleo da vidim koji server moze da izdrzi pristup verovatno milion korisnika iste sekunde... |
|
|||
|
|||
![]()
I prosle godine smo na isto mesto i u isto vreme navalili sa svih strana sveta na taj njihov server pa je sve funkcionisalo ok! (sem izvlacenja koje je bilo onako kako je bilo)
|
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
i to bi bilo to otprilike....... |
|
|||
|
|||
![]()
Koji serveri to izdrze? hmmmm: google, youtube, fb, wow vjerovatno i tako...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja ne mogu da znam kakve servere imaju i da li su ih menjali ili ne :D Ali opet, godinu dana razlike je velika... U smislu da sve vise i vise ljudi ima tu privilegiju da poseduje internet, prosle godine mozda je 4-5 ljudi proveravalo sa jednog racunara, dok npr. ove godine svi imaju pristup.
Definitivno ima razlog zasto se ovo desava, evo npr. sada nema ni errora Server is busy, vec jednostavno nema nicega... Sto znaci da je server je pukao... Cim ljudi prestanu sa proverom, i konstantnim refreshom, server ce se smiriti i bice dostupan. edit: tarantoo, za tvoju informaciju Youtube je deo Google, tako da koristi Google servere... I nisi mogao da se uhvatis za nesto manje, nego za Google koji je najjaca firma na svetu. Facebook takodje ima svoje servere i takodje je jedna veoma velika i ozbiljna firma. Ovde se radi o vladinom sajtu, na ko zna kakvim i cijim serverima... Zasto mislis da je tzv. hakerima Anonimusima bilo lako da sruse sajtove vlade i vladinih organizacija, koji nisu nikakvi hakeri vec klinci od 10 godina. Veoma dobro se razumem u ovo, zato sam i usao u ovu diskusiju ;) Anonimusi nisu hakeri, vec ddoseri, sto smo u ovom slicaju mi, svi mi koji pokusavamo da pristupimo podacima na sajtu [url]https://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url] Last edited by domo-kun; 01.05.2012 at 21:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Ko zna sta se tamo desaje...jos uvjek ni ovaj nas forum neradi kako treba sporo ucitaje:nene::blink::ohman:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne trebaju nam sad ovde IT eksperti koji ce nam reci da je server zagusen. Moras prihvatiti da su neki ljudi i prethodnih godina proveravali ovu pricu i poznaju situaciju. Svi znamo znamo za pucanje servera i to smo i ocekivali. Znalo se da nece ici glatko. Bukvalno ceo svet se zali u prvim satima da nema pristupa a to nije bilo tako do sada. Bice ovde novog kruga u Julu kako mi se cini... :grin:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |