![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Score;30617]Ja tražio, tražio I nisam našao srpski restoran nigde pa resih da napravim jedan...treba mi kuvar koji zna naše specijalitete, uključujući roštilj, ima papire- GC, I stanuje u mojoj blizini, oko San Jose-a. I jedan konobar.-ica, sa relativnim engleskim. Pa da probamo...
![]() Ako vazi jos uvek radio bih.poznajem dobro srpsku kuhinju,a i americku ako zatreba.Miki |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Zalosno, ali tako! Znaci, sta mi ovdje cijelo vrijeme pricamo? Stalno jedni drugima kopamo jamu u nedogled. Dokle??? Score, druze!!! Sve najbolje i da uspijete tamo, u dalekoj Kaliforniji. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ja bi da se organizuje uvoz prsute, ima da se nadje bosanska u Fort Vejnu, ima bosanska prodavnica jer je puno Bosanaca. Nazalost ovde kod mene samo poljska. Nije losa doduse...
|
|
||||
|
||||
![]()
Stvarno Score, ako je jos aktuelno mogla bih ja da ti preporucim jednu dobru nasu kuvaricu sa nekih 15 godina radnog iskustva u americkoj vojoj kuhinji
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Srpski pasos sa GC & vize | Gugly | Stare teme | 7 | 23.02.2011 10:43 |
Serbish, Englesko-Srpski, Srpsko-Engleski, (Ne)pismenost i ostalo... | Smith6000 | Stare teme | 53 | 14.10.2010 00:46 |
Najstariji srpski DV lottery winner | zex | Vaša strana | 13 | 26.06.2009 11:07 |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |