![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Treći put. Treća sreća. Prijavljen :-)
Svima naravno želim takođe puno sreće u ovoj turi, svi fige ima da držimo zajedno.
|
|||
|
|||
|
Evo, da se i ja izjasnim, uspješno prijavljen 11.10... Prvi put. Inače, iz HR sam... pozz svima
|
|
|
||||
|
||||
|
Novi update. 64 clanova.
curlika - Sombor (SR), (1.put) dalas - Beograd (SR), (1.put) valigia - Beograd (SR), (1.put) dulobar - ? (HR), (1.put) ancasper - ? (1.put) NightSky - Sarajevo (BIH), (3.put) johnny_nyc - Rijeka (Hr), (1.put) lafayette - Beograd (SR), (1.put posle pauze) Legally Blonde - ? (BIH) (2.put) Arminho - Zepce (BIH), (1.put) MiCemoProbati - (CG), (1.put) TomaS - ? (1.put) redovnica - Zagreb (Hr), (1.put) Khodorkovsky - Zrenjanin (SR), (1.put) tijana@greencard - ?, (3.put) ikac89 - ?, (1.put) pcelica - ?, (?) Molloh - N.Sad (SR), (1.put) Markitj - Beograd (SR), (1.put) Charlie - Beograd (SR), (2.put) draskoni - Ivanjica (SR), (1.put) robertbat - ?, (1.put) Cosmo - (BIH), (1.put) nikolasubotica - Subotica (SR), (1.put) Shkema88 - ?, (1.put) Malyna - Zagreb (HR), (1.put) vesni - ?, (3.put) optimista - ?, (5.put) natasica - Pancevo (SR), (1.put) milana85 - Zrenjanin (SR), (?put) Lioness - (MK), (4.put) Homer Simpson - N.Sad (SR), (1.put) Ivana88 - Stip (MK), (1.put) Fitz - Varazdin (HR), (1.put) dinoimigrant - Tuzla (BIH), (1.put) wladinho - Beograd (SR), (1.put) tataprase - Sid (SR), (2.put) mikus - ?, (2.put) jovke - Bijeljina (BIH), (9.put) anja.chango - Beograd (SR), (1.put) Leki9 - ?, (2.put) ljiljadule - ?, (8.put) skolarac - ?, (1.put) slavek - Brcko (BIH), (2.put) Hertzog - Banja Luka (BIH), (1.put) escape_bgd - Beograd (SR), (1.put) DJGagi - ?, (1.put) Lola Lou - Sarajevo (BIH), (1.put) veko - Zvornik (BIH), (1.put) Gandalf - Beograd (SR), (3.put) YoWanna - Beograd (SR), (2.put) Darihno 5150 - Obrenovac (SR), (2.put) bodadibo - Beograd (SR), (3.put) bijelici5 - Beograd (SR), (1.put) Ivana717 - Podgorica (CG), (1.put) belma - BIH, (1.put) Amra Huric - Brcko (BIH), (3.put) dadan - (SR), (1.put) auris - Niš (SR), (1.put) minimaxus - ?, (1.put) Wire - Niš (SR), (4. put) AllenJohnJohnson - Babina Greda (HR), (2.put) TheNenad - (SR), (3.put) Anthony - (HR), (1.put)
|
||||
|
||||
|
Uspesno prijavljeni za DV 2014,moj mali sincic i ja!Danas pre nekih sat vremena prvi put i srecan put,nadam se! pozdrav svima i srecno nam bilo!
|
|
|
||||
|
||||
|
uspjesno prijavljena. prvi put (i u zadnji cas
). sretno nam svima
|
|
|
|||
|
|||
|
evo i mene , prvi i nadam se zadnji put .. hahah
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i mene, u zadnji cas.Nisam vise siguran, ali mislim da je 4. put.
Srecno svima. |
|
|
|||
|
|||
|
Uspesno prijavljen po drugi put, a moja supruga prvi put.
Pomozi boze
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo ja upravo prijavih svoju najmladju sestru. A sebe jos nisam (ne znam koji put, prosle godine sam prijavila samo muza a sad cekam njega da se slika, svoju sliku imam). A pocinju mi ovde proces preko posla pa ne znam sta da radim, da li da se prijavim za svaki slucaj ili da ne baksuziram. Deluje mi jeftinije preko lutrije, mene izgleda mozda kosta 2 x 8000 dolara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
|