![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je baš strašno! Ni ja nisam znala da moze da dobaci skroz do Cikaga skoro!
|
||||
|
||||
![]()
Zakacio je dole malo south east side chicago .dole ima dosta nasih ljudi
106st pa na dole .moji roditelji su tamo, pored indiana border, ali vec je usporavao i vise je isao prema gary indiana |
|
||||
|
||||
![]()
Pa je l' se desavalo to isto ranije ili je ovo prvi put?
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ovaj je bio najgori 1967 u okolini Chicaga tacnije Oak Lawn inace F5 nije zabelezen u ovoj okolini |
|
||||
|
||||
![]()
Uvijek mi tesko vidjeti ovakve slike gore....dobro je da ste svi prosli dobro.
Eto, kod mene je toplo i suncano, 71F; Ponedjeljak predvidjen kao najtopliji dan u ovoj sedmici. Vec od sutra temperatura ce polako da pada...bas sam pozelila pravu zivmu koje ovdje nikad nema ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vidim da smo skoro komsije (jedna Karolina nam je izmedju), ja sam severno od tebe, ali sam na granicom sa NC, i ovde kod mene majice kratkih rukava danas... 72 F/ 22 C trenutno
|
|
||||
|
||||
![]()
Poseban pozdrav za moju komsinicu vuxanne
![]() Meni nekako bas i ne stima ova klima; da mi je zime snijega, planinaaaaa.... Onog prekrasnog, ostrog i svjezeg zimskog vazduha i da "skripi" snijeg pod nogama...ali nema (za sada). Valja mi deverati ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nama nikada ugoditi. Ja sam rodom brdjanka teska, znam da skijam, da se sankam, ali bicikla nema sanse, znam da je vozim ali ako naidjem na ljude moram da sidjem (eto koliko znam). I ja bi sad malo snega. Ali sta da se radi, bar ima sunca... Vidim ti po potpisu da si verovatno promenio okoline (ja doduse dobrovoljno u NS od 94') ali i tamo ima snega...Ma mozemo na odmor jednom samo malo vise u Appalachians...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Inace, okean mi je na tri-cetiri sata voznje pa se i kupanje moze nadoknaditi. Ovaj narod odavde hrli na obalu kad god ima priliku jer se moze kupati od aprila do oktobra.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |