![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
"Mailing and Permanent Address Information"
je zadolzitelno i nemozesh ichi dalje, moras staviti adresu gdje ces boraviti??? |
|
|||
|
|||
![]()
jos jedno pitanje !
Number of Educational Institutions Attended: Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended. da li treba da navedem obe srednje skole koje sam pohadjao (zbog selidbe sam promenio) ili samo onu gde sam zavrsio srednju ?i da li treba navoditi ime fakulteta na kojem sam jos uvek ? HVALAAAA! |
|
||||
|
||||
![]()
Pa onda bi trebalo staviti neku adresu. Da li imas nekoga, negde gde bi mogao otici? Staviti njegovu adresu, a na intervjuu mozes menjati i dati krajnju adresu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi Srecno
![]() Imam samo jedno pitanje. Video sam u pdf DS 260 formularu da postoji pitanje u delu Security and Background: Medical and Health Information "Do you have documentation to establish that you have recived vaccinations in accordance with U.S. low?" Da li se to odnosi na lekarski pregled koji tek treba da obavim na "njihovoj" klinici u Srbiji, pa dobijam tu dokumentaciju ako prodjem ili treba da uzmem nekakvu dokumentaciju iz lokalnog Doma Zdravlja u kom sam prijavljen? Da li na taj lekarski pregled treba da ponesem zdravstvenu knjizicu, karton...? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]()
I ja čekam pasoš za kćerkicu, trebao bi biti gotov za par dana, a tek sam danas vidio da i moj pasoš vrijedi do 21.05.2015. godine, znači ističe najvjerovatnije prije intervjua, a zvao sam i raspitivao se za produženje pasoša i kažu da ne može nego se pravi novi i vjerovatno će biti i drugi broj na njemu, tako da moram i za sebe da uradim novi pasoš, a to traje nekih 15-tak dana. Ali izgleda da nema veze, ako se prijavimo malo kasnije!?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vojo da li si u polju za Permanent Address stavljao adresu ili si stavio N/A? |
|
|||
|
|||
![]()
Šta da radim sa prebivalištem? Ovdje traže da unesem sva predhodna prebivališta od 16 godine pa do danas.
Supruga i ja smo često mjenjali dokumente o prebivalištu i trenutno smo kćerkica i ja prijavljeni na jednoj adresi u Sarajevu, a supruga je prijavljena u drugom gradu i kantonu - morala je zbog porodiljskog bolovanja jer je tamo radila (čak je i tu mjenjala prebivalište iz jednog grada u drugi u skorije vrijeme). Prošle godine sam bio prijavljen u dva grada u ZE-DO kantonu, a na tri adrese, a kako smo se selili ja sam morao da mjenjam preivalište, a supruga je zadržala postojeće. Tako da ispada da smo supruga i ja u zadnje 4 godine braka po dokumentima se vodili na istoj adresi možda ukupno 6 mjeseci. E sada ako napišem kako jeste, djelovat će dosta konfuzno (muž i žena žive u različitim gradovima i na različitim adresama), pa sam mislio da napišem tačno sva prebivališta na kojima smo bili, a da naštimam datume da se podudaraju, ali ne znam da li oni imaju tu evidenciju, pa da mi zbog toga ne propadne aplikacija!? A da stvar još bude gora, planiramo krajem ove godine opet da mjenjamo prebivalište ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Permanent adress? MIslis na adresu boravka u USA?
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |