![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dv 2010: Dali ima jos sansi za NL??? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Tesko je pricati napamet, ali ja mislim da ipak ameri prave nekakve kvote za sve zemlje iz jednog regiona. Mislim da je tu u pitanju politika, stopa dosadasnje imigracije i ko zna sta jos, jer ne verujem da je samo broj prijava. Da li neko zaista misli da Albanija ima toliko kompjuterski obrazovanih i informisanih o ovoj lutriji da salje tri puta vise prijava nego Srbija, pa i dobiju tri puta vise viza??? Kvote se odredjuju za region (Evropi ide 40%), a onda se po nekakvom kljucu deli po zemljama, meni se cini...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ako moja mama kojim slucajem cita ovo: majko ne brini, ako USA zarati eto mene u Srbiji ![]()
If you refuse to accept anything but the best, you very often get it. Last edited by dejancic; 28.07.2010 at 19:40. Razlog: Ja sam nepismena seljacina i da nije ove edit funkcije stideo bih se samog sebe:) |
|
|||
|
|||
![]()
Kako to mislis "ako zarati"? Pa zar nisu permanentno u ratu. Opsta mobilizacija ce biti jedino ako nagrnu vanzemaljci.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sto se tice khkhkh edit komentara ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
@Žana, nije do 27, već 26 godine. U Srbiji je do 27 za vojsku.
WHO MUST REGISTER Almost all male U.S. citizens, and male aliens living in the U.S., who are 18 through 25, are required to register with Selective Service. Kad sam isao na intervju imao sam 25, pa su mi dali da potpisem izjavu pred konzulom da sam upoznat sa time u ambasadi, ali pošto ulazim u SAD u 26 godini, pa ne moram da se reg. kad dodjem. ![]() NON-CITIZENS Some non-citizens are required to register. Others are not. Noncitizens who are not required to register with Selective Service include men who are in the U.S. on student or visitor visas, and men who are part of a diplomatic or trade mission and their families. Almost all other male noncitizens are required to register, including illegal aliens, legal permanent residents, and refugees. The general rule is that if a male noncitizen takes up residency in the U.S. before his 26th birthday, he must register with Selective Service. For a more detailed list of which non-citizens must register Source: SSS
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam htela nesto drugo u stvari da kazem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
kolike su mi sanse da me izvuku na lutriji za 2010? | beli1991 | Stare teme | 63 | 14.06.2010 00:38 |
DV-2010 Prve koverte | landlord | Prva koverta | 144 | 05.05.2009 17:59 |
![]() |