![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Suprug i ja prvi put se prijavljujemo.
Zelim srecu svima za bolji zivot! :;D: |
|
||||
|
||||
![]()
I mi smo se konacno prijavili. Suprug,ja i dvoje djece.
Svima zelim puno srece.:beer: |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam takoder prijavljen, to sam napisao u prijasnjem postu, ali imam jednu zamolbu ili prijedlog administratoru. U ovoj grupi smo svi koji smo se prijavili, ali ne bi bilo lose da se stavi onaj upitnik tko se i koliko puta prijavio pa mozda cak i neke statisticke podatke ubaciti. Bilo bi zanimljivo vidjeti te parametre. Nadam se da vam se svida ova ideja...
|
|
||||
|
||||
![]()
Prijavljen prije 5 min!Hvala srdjevicu na mailu obavještenja jer inače bih i zaboravio...a ne bih al bi to napravio brzopleto!Hvala!
Sretno nam! Eh da zaboravih 2. put! |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim...prvi put prijavljen:smrc::smrc: jedna prijava samo za mene...
Srecno nam svima....:1072::1072: |
|
|||
|
|||
![]()
Evo da se i mi prijavimo...Muz, cerkica i ja...Prvi put se prijavljujemo, ne nadamo s emnogo, ali ko zna:naughty:
|
|
|||
|
|||
![]()
prijavio sam se 07. oktobra ja supruga i jedno dijete no imam veliku dilemu posto mi je supruga trudna i treba da se porodi u decembru sta da radim da li om ucci naknadno i to dijete prijaviti ako prodjem naravno zna li iko :wtf:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=messerschmitt;19535]prijavio sam se 07. oktobra ja supruga i jedno dijete no imam veliku dilemu posto mi je supruga trudna i treba da se porodi u decembru sta da radim da li om ucci naknadno i to dijete prijaviti ako prodjem naravno zna li iko :wtf:[/QUOTE]
Ukoliko vas izvuku, novorodjeno dijete mozete naknadno prijaviti. Desavalo se i takvih slucajeva na forumu i sve se zavrsilo u najboljem redu. Procesljaj malo! Pozzz!!!
|
|||
|
|||
![]()
evo i mene ...drugi put se prijavljujem ...vec sam bio u USA i sad bi da odem da zivim tamo :D:D:D
|
|
|||
|
|||
![]()
evo i mene ponovo,po drugi put
Pozdrav svima!!! Valjda će bit ovaj put šta!!! |
Tags |
dv-2012, zenidba |
|
|