![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Vuvuzela;23589]Na ženinu tvrdnju da nije dobila mail i upit je li onda njena prijava validna došlo je ovo:
> Thank you for your inquiry. > > If you checked the website and destroyed your confirmation number then > you will automatically receive communication. > > ____________________________________ > Mary > KCCDV/Public Inquiry > Kentucky Consular Center > Support Contractor - Serco - NA > Phone: (606) 526-7500 > Email: [email]KCCDV@state.gov[/email] > > Any information in this transmission pertaining to the issuance or > refusal of visas or permits to enter the United States shall be > considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and > Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such > information must be solely for the formulation, amendment, > administration, or enforcement of the immigration, nationality, and > other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM > guidance. If you have received such information in error, do not review, > retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance > upon this information, and contact the sender as soon as possible. > > This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions > provided in 12 FAM 540. > Ja sam takodje danas dobila gore navedeni mail. Sta da vam kazem, cekamo 15.07. pa cemo videti sta i kako dalje.
|
|||
|
|||
![]()
Gledam sad na immgrations forumu, neki misle da su izgleda opet napravili gresku i poslali mail ovoga puta samo pobednicima iz drugog izvlacenja.Iako me ne bi cudilo da je to u pitanju posle random greske, cini mi se da je ovde suvise velik broj ljudi dobio email.Ako ima neko dokon mogao je napraviti statistiku koliko se ljudi javilo da je primilo email :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne vjerujem da su to buduci dobitnici jer opet imamo situacije gdje su oba supruznika dobila e-mail, a tesko ce oba dobiti u regularnoj prici o izvlacenju.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jovke;23594]Ne vjerujem da su to buduci dobitnici jer opet imamo situacije gdje su oba supruznika dobila e-mail, a tesko ce oba dobiti u regularnoj prici o izvlacenju.[/QUOTE]
Ja sam sad pokusao da prebrojim koliko ljudu se javilo da je primilo email i dosao do neke cifre 16-17, e sto se tice supruznika milim da se samo Vladana javila da su oboje dobili.Posto se za 2011 ukupuno javilo 21 clan da je dobio, a ovde imamo oko 17 i plus ko zna koliko nije telo da spamuje, i ja mislim da mail nije poslat samo pobednicima vec postoji neki drugi razlog da ljudi nisu primili mail. |
|
||||
|
||||
![]()
Supruga i ja smo oboje dobili mail, razlika je mozda jedan dan. I ljudi stvarno, ne razbijajte glavu o tom famoznom mailu i o teorijama zavere, sad ce uskoro taj 15.07. pa cemo svi znati na cemu smo
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=AntaresNS;23596] I ljudi stvarno, ne razbijajte glavu o tom famoznom mailu i o teorijama zavere, sad ce uskoro taj 15.07. pa cemo svi znati na cemu smo[/QUOTE]
Bas ovako kao sto kaze AntaresNS. :party: :grin:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Mirko86;23595]Ja sam sad pokusao da prebrojim koliko ljudu se javilo da je primilo email i dosao do neke cifre 16-17, e sto se tice supruznika milim da se samo Vladana javila da su oboje dobili.Posto se za 2011 ukupuno javilo 21 clan da je dobio, a ovde imamo oko 17 i plus ko zna koliko nije telo da spamuje, i ja mislim da mail nije poslat samo pobednicima vec postoji neki drugi razlog da ljudi nisu primili mail.[/QUOTE]
Nas dvoje smo, takodje, dobili mada nismo u braku... Slazem se da treba sacekati 15.07. pa cemo videti sta dalje, odnosno da li ima opet nekih sumnjivih stvari... Kako god bude, sta cemo mi tu.... |
|
|||
|
|||
![]()
Nemojte razbijati glavu oko mail-a,to famozno pisamce koje smo dobili ili nismo,ne znaci nista!Evo jedan primer kao uteha......U firmi gde radim,kad god ne uradimo nesto dobro sa poslovnim partnerima mi saljemo mail,pokusavamo da ispravimo nasu gresku na najfiniji nacin,izvinjavamo se itd.....Ne berite brigu vec cekajte juli jer smo svi ponovo u bubnju!!!!:1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da dobijanje e-maila nije nikakav pokazatelj bilo cega, valjda bi u jednom od ovih odgovora koje ste im postavili oni jasno napisali "za ucesce u ponovljenom izvlacenju nije bitno sto niste primili e-mail". Valjda je to lakse napisati nego pisati uopstene price, jer su ljudi to i pitali. Mozemo im mi pisati sta hocemo oni ce pricu oko nedobijanja e-mailova priznati tek kad prodje izvlacenje, a kako ce to uticati na ishod izvlacenja, vidjecemo. Jedino u sto sam siguran je da vise nece ponavljati ma kako god bilo regularno ovaj put izvlacenje.
Last edited by jovke; 08.06.2011 at 08:24. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ZeljkoUSA;23603]Nas dvoje smo, takodje, dobili mada nismo u braku... Slazem se da treba sacekati 15.07. pa cemo videti sta dalje, odnosno da li ima opet nekih sumnjivih stvari...
Kako god bude, sta cemo mi tu....[/QUOTE] @ZeljkoUSA Tek sada sam videla da si i ti buduci Sandiezanin :grin:,pa ako neuspemo da pozelenimo mozemoda probamo na drugi nacin da odemo!!! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je moguće dobiti GC preko lutrije ako si ilegalac u SAD-u? | tina14_4 | Stare teme | 11 | 03.12.2010 19:10 |
termini nove lutrije | meliha | Vaša strana | 2 | 11.08.2010 17:13 |
![]() |