![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Banke, kreditne kartice, računi u Americi » Bitni linkovi | ||||
Uspešan početak | Krediti u USA | Kreditna istorija | Kreditne kartice | Pomoć oko kredita |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sve zavisi kada karticarska firma prijavi biroima racun, a kredit karma onda kasni jos mesec dana. Meni je tek pre 2 nedelje registrovana kartica u ostala dva biroa a otvorio je u februaru, Apple.
|
|
|||
|
|||
![]()
Postoji li uopste nacin iskontrolisati/znati/prisiliti koji kreditni biro ce neko da proverava? Meni na jednom od biroa trenutno nema ni jedna provera, sve su provere na druga dva.
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Verovatno nemas nista na Experianu il Equifaxu. Uglavnom svi prze Transunion. Neki smradovi povuku iz sva tri biroa izvetaj za karticu pa je katastrofa kad te odbiju.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da. Na Equifaxu nema bas nista, a na druga dva sada vec podjednak broj upita. Trazio sam neke kartice i dobio ih, samo sto jos nisu stigle pa ih jos uvek javno ne spominjem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Citi Bank i Chase proveravaju Equifax, i Capital One ali oni povuku jos neki biro pored Eq.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo danas sam ispunio uslov za bonus na kreditnoj kartici.
Uzeo sam Chase freedom unlimited , ponuda je bila da se potrosi 500$ za prva 3 meseca i dobijes nazad 200$ ili 20.000 poena. Secam se da je mveruovic napisao da je momentalno dobio bonus u nekom postu. Meni pise da je potrebno do 8 nedelja da claimujem bonus ![]() Kada od banke treba nesto da dobijes max odugovlace, a kada uzimaju daj odma ![]() ![]() ![]() Edit: Mozda treba samo da se saceka prvi statement od banke ili sta god, a bas sam bio uzbudjen zbog bonusa haha
|
|||
|
|||
![]()
Ne dobijam odmah, ali kad ispunim uslov u roku od 10 dana sam dobijao, uglavnom sam ja te uslove ispunjavao iz 3-4 kupovine u prvih 10ak dana tako da mi je odmah nakon zatvaranja obracuna stizao bonus.
|
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam tako mislio, ali su mi iznenadili brzinom svaki put pri osvojenom "bonusu". Imaju neki rok, ali obicno bude mnogo mnogo brze.
|
|
||||
|
||||
![]()
Svi ovde daju duze rokove i sve stigne "pre vremena". Opravdavam takvo ponasanje. Obezbedjuju se ako nesto krene naopako.
Danas mi PayPal povisio limit na kreditnoj kartici. Imao sam $1k, i trazio $1.5k, a oni mi dali $3k. Sta je tu je. Mozda zatreba, kad kupim gliser. ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Prevara - Ponuda za kreditne kartice Citi banke (CITIGLOBAL) | bora | Stare teme | 36 | 14.12.2012 23:39 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Top 5 razloga zasto volim kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 18.12.2008 08:55 |
Ukradeni broj kreditne kartice | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 05.11.2007 16:59 |
![]() |