![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
E konacno da neko dobi. Sve cestitke Milos...ima pravde i u tomboli. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Milosdv;28802]Evo da otvorimo sezonu POGODAK :grin: :bravo: :woohoo:
Imajući u vidu MOJE prošlogodišnje iskustvo, dok viza ne bude u pasošu ništa nije sigurno. Čuvajte potvrde radi ovoga što piše za oktobar... Svima puno sreće !!! Pozdrav[/QUOTE] Kosmicka pravda. :bravo: Dobro je da je uopste neko sa foruma izvucen. :grin: I kod nas ista prica kao i kod vecine. I devojka i ja HAS NOT BEEN SELECTED. Sada se okrecemo hrabro oktobru i novim izazovima. Puno srece svima! :==D:
|
|||
|
|||
![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below. Na zalost ni ja nisam izvučen :( Dobro meni je ovo tek prva lutrija ... Čekam sad taj oktobar pa videćemo šta će se izdešavati... Što se mene tiče možda i grešim u opšte mi se ovo izvlačenje ne dopada... Sad odjednom kao biće više izvlačenja u oktobru... Evo kontaktirao sam sve ljude koje sam znao da su igrali i niko od njih nije dobio ( njih 35 ) ... oni su imali takođe svako po 2-3 koji su igrali i niko nije dobio... Sve u svemu preko 100 i ni jedno da bude izvučeno... Meni nešto strašno SMRDI ... Opet neko mućkanje... Koja im je to fora :wtf: Ako neko bude izvučen sa foruma neka se javi! |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam!
Pa i meni je iskreno cudno, prosle godine su mi dobili i drug i drugarica (sad su u USA), a sad citam po forumu (nazalost) za sad samo 1 izvucen :/ rekao bih mali procenat? Sutra cu proveriti sa jos 4 osobe koje su aplicirale koje poznajem, ali kako je krenulo :( Koja je to fora sa oktobrom, izvlace dodatno za dv2013 ili se misli na "vise srece za dv2014" ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Koja je to fora sa oktobrom, izvlace dodatno za dv2013 ili se misli na "vise srece za dv2014" ??
I ja to isto pitam ??? |
|
|||
|
|||
![]()
I da cestitam Milose :woohoo:
i ja nisam izvucen :drool: |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam se skroz pogubio?
2012 Entrant Status Check Please click this link [url]http://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url] for DV-2012 Entrant Status Check. 2013 Entrant Status Check Please check back at the link above on or after May 1, 2012 for Entrants who applied for DV-2013. Ja bi trebao provjeriti za 2013?Jel tako?To prema ovome ne mogu ili?Pise nakon 1. maja.Skroz me ovo pomutilo zadnjih dana. I da cestitke za Milosa...to care!Al ko sto kazes dok pasos ne dodje..tako sam se i ja zeznio prosle godine...
DV2009-Has not been selected DV2010-Has not been selected DV2011-Has not been selected DV2012-Has not been selected DV2013-Has not been selected DV2014-Has not been selected DV2015-Has not been selected DV2016-? |
|
|||
|
|||
![]()
@Marko3: klikni na taj link i moci ces da proveris da li si izvucen...
@optimista: nasao sam odgovor na [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html[/url] tako da proveri status 1. oktobra 2012. godine izvlacice jos ljudi :) |
|
||||
|
||||
![]()
Ja probao sa CN pod onaj od 2012 i usao kaze not selected to je onda to valjda..a fak...hvala svejedno
DV2009-Has not been selected DV2010-Has not been selected DV2011-Has not been selected DV2012-Has not been selected DV2013-Has not been selected DV2014-Has not been selected DV2015-Has not been selected DV2016-? |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Milosdv (a mogao si i novu temu otvoriti:) :grin:
Ostalima vise srece u oktobru (mislim da ce ovo drugo izvlacenje ici tada jer je milosudv pravo nizak broj...)
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |